3 stvari koje stidne dlake otkrivaju o vama!

3 stvari koje stidne dlake otkrivaju o vama!

3 stvari koje stidne dlake otkrivaju o vama!
  • Objavljeno: Subota, 30.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Vosak, podrezivanje, brijanje ili prirodan izgled. Bez obzira što radite sa svojim stidnim dlakama, jedna stvar je sigurna: svi imamo mišljenje o tome što bi trebale izgledati.

Jeste li ikad pitali se što stidne dlake govore o vašem zdravlju?

Saznajte kako se riješiti uraslih dlačica!

Starite

Možda ovo nije nešto što vam treba reći, ali možete očekivati da će se s godinama stidne dlake mijenjati, pogotovo nakon menopauze. Baš kao i kosa, stidne dlake će postati sijede. Nemojte paničariti, to je normalni proces starenja.

Provjerite hormone

Hormoni mogu biti vaš najbolji prijatelj ili vaš najgori neprijatelj. Kad je sve u redu, reguliraju puno toga: od imunološkog sustava do raspoloženja. Ako nešto s njima nije u redu, mogu povećati tjelesnu težinu, dovesti do iscrpljenosti i prekomjerne dlakavosti. A to uključuje i vaše stidne dlake. Višak testosterona će uzrokovati rast dlačica i na drugim mjestima, poput brade.

Dlakavost može biti uzrokovana određenim lijekovima ili stanjima, kao što je sindrom policističnih jajnika. Ako primijetite bilo kakve simptome, provjerite razinu hormona.

Odložite britvicu

Brijanje ili vosak mogu dovesti do problema ako ne znate što radite. One bolne, natečene i crvene akne? To su urasle dlake. Brijanje će vjerojatno rezultirati urastanjem dlačica. I mrtve stanice kože će samo pogoršati cijelu situaciju. Prije brijanja ili voska, pilingom uklonite mrtve stanice kože.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti