6. PHARMA AKADEMIJA u organizaciji Kreativnih poslovnih rješenja ponovno okupila preko 1000 magistri farmacije!

6. PHARMA AKADEMIJA u organizaciji Kreativnih poslovnih rješenja ponovno okupila preko 1000 magistri farmacije!

6. PHARMA AKADEMIJA u organizaciji Kreativnih poslovnih rješenja ponovno okupila preko 1000 magistri farmacije!
  • Objavljeno: Petak, 26.10.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U četvrtak, 25. listopada 2018., je po drugi put ove godine završila Pharma Akademija u organizaciji tvrtke Kreativna poslovna rješenja d.o.o. Radi se o projekt sustavnog educiranja i informiranja magistri farmacije o suvremenim trendovima i novostima iz područja farmacije. Magistre su u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu imale priliku poslušati zanimljiva i edukativna predavanja, saznati sve o novim trendovima u liječenju i jačanju organizma, isprobati proizvode i porazgovarati sa stručnjacima.

Ovo je 6. po redu Pharma Akademija koja već tradicionalno okuplja magistre farmacije i stručnjake iz farmaceutske industrije.

Teme o kojima su govorili stručnjaci su: Ublažavanje menopauzalnih tegoba bez (fito)estrogena (prof. dr. sc. Sanda Vladimir-Knežević mag. pharm), Trojno djelovanje želatin tanata u liječenju akutnog proljeva (doc.dr. sc. Irena Senečić-Čala, dr.med.), Liječenje akutne i kronične boli sustava za kretanje (doc.dr.sc. Sanda Dubravčić-Šimunjak i prim.dr.med. Mirka Jakšić, dr. med.), Intolerancija na histamin (Darko Ilić, mag. med. biochem.,spec., Ana Hundrić, mag.ing.bioteh.), Tajna flavonoida u liječenju bolesti hemoroida i vena (Dinko Lupi, dr.med., Davor Katušić, mag.biol.mol.), Smijeh kao lijek - bez recepta (prof. dr. sc. Majda Rijavec, prof. dr. sc. Dubravka Miljković) i Kako izabrati probiotik u akutnoj infektivnoj dijareji (izv.prof.dr.sc. Goran Palčevski, dr.med., Dinko Ladić, spec. int. gastroenterolog, dr. med. Anamarija Stipaničev, gastroenterolog, dr. Pave Markoš, spec. gastroenterolog).

Pharma Akademiju su i ove godine podržale velike farmaceutske tvrtke kojima ovim putem zahvaljujemo na podršci i suradnji: Oktal Pharma d.o.o., JGL d.d., Medis Adria d.o.o., Stada d.o.o., Abela Pharm d.o.o., Servier Pharma d.o.o. i Hamapharm d.o.o..

Magistre su na štandovima sponzora imale priliku isprobati proizvode i saznati više o njihovoj primjeni, a Hrvatska ljekarnička komora je stručnom skupu dodijelila 2 boda.

Pharma Akademija će se po sedmi put održati na proljeće 2019. godine u Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu. Sve informacije potražite na www.pharma-akademija.com.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti