Boje li se muškarci inteligentnih žena?

Boje li se muškarci inteligentnih žena?

Boje li se muškarci inteligentnih žena?
  • Objavljeno: Utorak, 21.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Nedavno istraživanje je pokazalo da inteligentne žene zastrašuju muškarce. Iako je u istraživanju sudjelovalo tek 105 muškaraca, znanstvenici su došli do zanimljivih rezultata.

Kada su znanstvenici muškarce izložili inteligentnim ženama, svaki od njih je pokazao veliki interes prema njima. No, kada bi sudjelovali u razgovoru s tim istim ženama, muškarci su većinom promijenili svoje mišljenje i takve žene doživjeli kao fizički i emocionalno neprivlačnima.

Muškarci su se osjećali ugroženima do te granice da su čak udaljavali stolac na kojemu sjede. Iako su nastavili zavoditi, njihov govor tijela je otkrivao drugo.

Psiholozi ističu da žene vrlo lako mogu prepoznati ovakve muškarce ako obrate pažnju. Muškarac kojega vaša inteligencija zastrašuje neće odgovarati na vaše poruke i vrlo često će samo nestati iz vašeg života. Vi želite zaključak cijele priče i razgovor, ali do njega ne možete doći. Ako se nađete u ovakvoj situaciji, ono što trebate napraviti je pustiti takvog muškarca da ode.

Stručnjaci savjetuju muškarcima da se prestanu bojati inteligentnih žena i nauče ih cijeniti. Nadalje, ističu da muškarci trebaju shvatiti kako je problem s njihovim samopouzdanjem, a ne s vrlinama žene s kojom komuniciraju.

Nismo tu da popravljamo jedni druge niti da se natječemo s drugima. Ono što je pravi izazov jest suosjećanje, iskrenost, poštovanje, ljubaznost i velikodušnost.

Saznajte zašto inteligentniji i neovisniji ljudi teže pronalaze ljubav!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti