Afidea Hrvatska u Zagrebu okupila brojne poznate umjetnice i umjetnike na Zdravom doručku

Afidea Hrvatska u Zagrebu okupila brojne poznate umjetnice i umjetnike na Zdravom doručku

Afidea Hrvatska u Zagrebu okupila brojne poznate umjetnice i umjetnike na Zdravom doručku
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U zagrebačkoj poliklinici Afidea Čavka u Četvrtak, 16. lipnja organiziran je Zdravi doručak, koji je okupio brojne poznate hrvatske umjetnice i umjetnike, koji su uživali u zdravim jutarnjim zalogajima i svježim voćnim sokovima. Affidea je svoj prvi Zdravi doručak organizirala vođena svojom krilaticom Ništa nije važnije od zdravlja, a tom je prilikom predstavljena i vrhunska dijagnosti čka oprema koja ovu polikliniku svrstava u najsuvremenije opremljene poliklinike u ovom dijelu Europe.

Domaćini Zdravog doručka bili su Affideini djelatnici, predvođeni prim.dr.sc. Krešimirom Čavkom i mr.sc. lgorom Skljarovim, a neki od brojnih uglednih gostiju bili su Ana Begic, Edvin Liverić, Ornela Vištica, Vesna Tominac Matačić, Suzana Nikolić, Lana Barie, Biserka lpsa, Iskra Jirsak, Sanja Drakulić, Andela Ramljak i drugi.

Nakon rebrandinga Euromedica u Affideu ranije u travnju ove godine, ovom je prilikom javnosti predstavljena poslovna filozofija Affidee, kao i novouređeni prostor i najsuvremenija oprema - među kojom se, uz onu za magnetnu rezonanciju, ističu i novi 64-slojni CT uređaj te najnovija oprema za ultrazvuk.

"Osvještavanjem o važnosti prevencije i svakodnevne brige za zdravlje čija je prehrana svakako važna karika, još jednom potvrđujemo Affideinu posebnost - ona u svih 14 zemalja u kojima djeluje, na prvo mjesto stavlja zdravlje pacijenata, omogućavajući jednostavnu iučinkovitu komunikaciju liječnika i pacijenata. Stalnim ulaganjem u tehnologiju i opremu te okupljanjem izvrsnih profesionalaca, želimo biti zdravstveni lider u nasem okruženju" - ističu u Affidei Hrvatska, koja je, prije kao Euromedic, prisutna već osam godina s Poliklinikom Dr. Kalajić u Splitu i Poliklinikom Maja i Krešimir Čavka u Zagrebu. Usluge koje Affidea nudi su CT,MR i ultrazvucna dijagnostika, rendgen,mamografija, snimanje čeljusti i zubi, specijalistički ginekološki, ortopedski i neurološki pregledi, pregledi interniste gastroenterologa i dermatologa te, naravno, preventivni sistematski pregledi.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti