Čaj od banane liječi nesanicu

Čaj od banane liječi nesanicu

Čaj od banane liječi nesanicu
  • Objavljeno: Utorak, 15.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Tijelu treba najmanje 7 do 9 sati sna. U protivnom su naše kognitivne funkcije, kratkoročna i dugoročna memorija, svedene na minimum. Nedostatak sna povezan je i s ozbiljnim zdravstvenim problemima poput pretilosti, dijabetesa i raka.

U slučaju nesanice, većina poseže za lijekovima i tabletama za spavanje koje mogu stvoriti ovisnost i nuspojave kao što su zatvor, vrtoglavica, poteškoće s koncentracijom i pamćenjem, bol u želucu, slabost, treskavicu i parasomniju. Tablete za spavanje također mogu otežati i poremetiti ritam disanja. Ako patite od plućnih bolesti poput astme, ovi lijekovi mogu biti čak i smrtonosni.

Pripremite čaj od banane protiv nesanice!

Organski čaj od banane učinkovito zamjenjuje tablete za spavanje i iznimno je ukusan. Banane su pune kalija i magnezija. Magnezij potiče san, a u kombinaciji s kalijem opušta mišiće. Za izradu ovog ukusnog i ljekovitog čaja, koristite 100% organske banane, što znači da ne smiju biti špricane štetnim pesticidima. Priprema ovog čaja traje manje od 10 minuta, a u njemu možete uživati ​​svake večeri prije spavanja.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti