CentarZdravlja.net i DM nagrađuju na Vitafestu!

CentarZdravlja.net i DM nagrađuju na Vitafestu!

CentarZdravlja.net i DM nagrađuju na Vitafestu!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.09.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U Zagrebu se od 11. do 13. listopada 2013. po drugi put održava sajam zdravlja Vitafest. Cilj sajma je promocija i očuvanje zdravlja te podizanje kvalitete života. Vitafest je namijenjen cijeloj obitelji, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Kako bi podigli svijest o problemu raka dojke u Hrvatskoj, CentarZdravlja.net u suradnji s DM-om poklanja čitateljicama 10 besplatnih mamografskih pregleda (mobilna mamografija) tijekom trajanja sajma.

U Hrvatskoj svake godine od raka dojke oboli oko 2500 žena, od kojih više od jedne trećine umire. Rak dojke čini 25 posto svih karcinoma kod žena, pa je zbog toga prevencija izuzetno važna. Mjesec listopad je već tradicijski posvećen borbi protiv raka dojke, a 07. listopad proglašen je i Danom borbe protiv raka dojke.

Mamografski pregledi su namijenjeni ženama u dobi od 40 do 49 godina (1964.- 1973. g. rođenja) koje nisu obuhvaćene Nacionalnim programom ranog otkrivanja raka dojke. Za pregled nije potrebna liječnička uputnica, kao ni zdravstveno osiguranje - pregledi su besplatni. Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite besplatan mamografski pregled! A pitanje glasi:

Kome je namijenjen Vitafest?

Mail s točnim odgovorom i osobnim podatcima (ime i prezime, adresa, broj telefona) pošaljete na mamografija@vitafest.hr najkasnije do 06. listopada 2013.

Dobitnice ćemo obavijestiti o terminu dolaska na mamografski pregled koji će se obaviti tijekom trajanja sajma. Mamografski pregled moći će se obaviti uz predočenje osobne iskaznice. Sve daljnje informacije o rezultatima pregleda, čitateljice će dobiti od liječnika.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti