Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dođite na bezglutensku školu kuhanja

Dođite na bezglutensku školu kuhanja

Dođite na bezglutensku školu kuhanja
  • Objavljeno: Utorak, 04.02.2014.
  • Broj pregleda: 80
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kuhanje bez glutena u glutenskom svijetu postaje sve prisutnije, a tako osobe koje boluju od celijakije dobivaju sve veći prostor za podizanje vlastitog prehrambenog standarda, kvalitete života te  širenje svjesnosti o celijakiji.

I ne samo to, bezglutenska kuhinja postaje sve prihvatljivija osobama koje nemaju celijakiju, već pate od intolerancije na gluten ili ga zaobilaze u svakodnevnoj prehrani iz bilo kojeg razloga.

Kako je u Hrvatskoj ponuda kulinarskih aktivnosti na tom području gotovo nepostojeća, tvrtka Abeona j.d.o.o. je odlučila započeti edukacije i škole kuhanja bez glutena te ovim putem predstavlja svoj prvi konkretan proizvod.

Kako savladati tehnike izrade bezglutenskog tijesta i ostalih jela te koje trikove u takvom kuhanju trebate znati kao i na što sve trebate paziti kada ste domaćin bezglutenskom gostu, možete naučiti u prvoj hrvatskoj Školi kuhanja bez glutena.

Bezglutenska škola kuhanja će se održati 28.02. do 02.03.2014. u Rovinju, u hotelu Adriatic.

Program obuhvaća 10-satnu školu od koje je sat vremena teretsko predavanje o osnovnim tehnikama i sirovinama u bezglutenskom kuhanju, kao i o osnovama dekontaminacije kuhinjskih prostora, načinu posluživanja, dekoriranja i ostalom vezanom uz tu problematiku.

Nakon toga, u iduća dva dana, predstoje 3 bloka po 3 sata interaktivnog kuhanja sudionika podijeljenog u 3 teme; slastice, kruh i peciva te svježe tjestenine.

Što sve obuhvaća aranžman i kako se prijaviti, saznajte klikom na link.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti