Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dođite na Dane ljepote i fitnessa!

Dođite na Dane ljepote i fitnessa!

Dođite na Dane ljepote i fitnessa!
  • Objavljeno: Petak, 03.03.2017.
  • Broj pregleda: 183
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Dođite na Dane ljepote i fitnessa!

Najljepši sajam Zagrebačkog velesajma, DANI LJEPOTE I FITNESSA, 19. međunarodni sajam kozmetike, pribora za salone i fitness centre, održava se od 10. do 12. ožujka 2017.

Dani ljepote&fitnessa su vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, njega kose i noktiju, modni dodaci. Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

Dani ljepote i Fitnessa omogućavaju izlagačima da predstave svoje novitete, promoviraju svoje proizvode i demonstriraju nove tehnike. Mjesto su za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

Industrija ljepote danas se bazira i na razvoju zdrave hrane, proizvodima za brigu o zdravlju a iz tog područja možemo istaknuti vodeću kompaniju na polju preparata i aparata na bazi kineske tradicionalne medicine, kozmetike i proizvoda za kućanstvo, tvrtku Tiens, koja će nagraditi naše posjetitelje svojim proizvodima koji su prisutni na tržištu 160 zemalja svijeta..

Razvoj fitnessa u svijetu u proteklih nekoliko godina djelovao je i djeluje pozitivno na povećanje svijesti o važnosti bavljenja tjelovježbom i sportskom rekreacijom. Sukladno tome, pojedinac postaje svjestan važnosti brige o zdravlju, te je broj onih koji se svakodnevno uključuju u vježbanje i okreću zdravom načinu prehrane i života sve veći.

DANI LJEPOTE I FITNESSA planirano i usmjereno pokrivaju nekoliko važnih područja:

  • ciljani i direktni razvoj gospodarstva i poslovne suradnje subjekata iz cijele regije
  • promocija zdravlja i razvoj svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti kroz sadržaje sportske rekreacije dostupne svima
  • edukacija i razvoj znanja i vještina onih koji se direktno i konkretno bave provođenjem aktivnosti (treneri, instruktori, voditelji sportskih aktivnosti), te upravo tim povodom naš partner FITNES UČILIŠTE na sajmu DANI LJEPOTE I FITNESSA organizira FITNESS KONGRES

Na 2. KONGRESU FITNESS UČILIŠTA - Fitness & Sport, kroz tri dana druženja s najvećim fitnes stručnjacima i stručnjacima iz područja sportu u regiji, očekuju vas predavanja, radionice i paneli o prehrani, fitnesu i kondicijskoj pripremi sportaša.

Posjetitelji će moći uživati u širokom spektru plesnih disciplina: break dance/b-boying, hip-hop, electric boogie/popping, disco dance, street show, step, show dance, jazz dance, modern/suvremeni ples, salsa, salsa shine, disco fox i bachata.

Više informacija potražite na linku!

Komentari

Najčitanije zanimljivosti