Dođite na Dane ljepote i fitnessa!

Dođite na Dane ljepote i fitnessa!

Dođite na Dane ljepote i fitnessa!
  • Objavljeno: Petak, 03.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Najljepši sajam Zagrebačkog velesajma, DANI LJEPOTE I FITNESSA, 19. međunarodni sajam kozmetike, pribora za salone i fitness centre, održava se od 10. do 12. ožujka 2017.

Dani ljepote&fitnessa su vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, njega kose i noktiju, modni dodaci. Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

Dani ljepote i Fitnessa omogućavaju izlagačima da predstave svoje novitete, promoviraju svoje proizvode i demonstriraju nove tehnike. Mjesto su za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

Industrija ljepote danas se bazira i na razvoju zdrave hrane, proizvodima za brigu o zdravlju a iz tog područja možemo istaknuti vodeću kompaniju na polju preparata i aparata na bazi kineske tradicionalne medicine, kozmetike i proizvoda za kućanstvo, tvrtku Tiens, koja će nagraditi naše posjetitelje svojim proizvodima koji su prisutni na tržištu 160 zemalja svijeta..

Razvoj fitnessa u svijetu u proteklih nekoliko godina djelovao je i djeluje pozitivno na povećanje svijesti o važnosti bavljenja tjelovježbom i sportskom rekreacijom. Sukladno tome, pojedinac postaje svjestan važnosti brige o zdravlju, te je broj onih koji se svakodnevno uključuju u vježbanje i okreću zdravom načinu prehrane i života sve veći.

DANI LJEPOTE I FITNESSA planirano i usmjereno pokrivaju nekoliko važnih područja:

  • ciljani i direktni razvoj gospodarstva i poslovne suradnje subjekata iz cijele regije
  • promocija zdravlja i razvoj svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti kroz sadržaje sportske rekreacije dostupne svima
  • edukacija i razvoj znanja i vještina onih koji se direktno i konkretno bave provođenjem aktivnosti (treneri, instruktori, voditelji sportskih aktivnosti), te upravo tim povodom naš partner FITNES UČILIŠTE na sajmu DANI LJEPOTE I FITNESSA organizira FITNESS KONGRES

Na 2. KONGRESU FITNESS UČILIŠTA - Fitness & Sport, kroz tri dana druženja s najvećim fitnes stručnjacima i stručnjacima iz područja sportu u regiji, očekuju vas predavanja, radionice i paneli o prehrani, fitnesu i kondicijskoj pripremi sportaša.

Posjetitelji će moći uživati u širokom spektru plesnih disciplina: break dance/b-boying, hip-hop, electric boogie/popping, disco dance, street show, step, show dance, jazz dance, modern/suvremeni ples, salsa, salsa shine, disco fox i bachata.

Više informacija potražite na linku!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti