Festival održivog življenja - ZeGeVege

Festival održivog življenja - ZeGeVege

Festival održivog življenja - ZeGeVege
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 10.09.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Mario Valentić i Mirna Maras i ove su godine posjetili festival održivog življenja - ZeGeVege. Ovaj put podržali su poznate proizvođače vegetarijanske hrane VEGETARIANA, koji oduševljavaju svojom novom linijom smrznutih vegetarijanskih proizvoda.

VEGETARIANA se vratila na police dućana!

Priča koja je počela još davne 1996. godine sa prvom bezmesnom salamom proizvedenom u Hrvatskoj, iako na kratko prekinuta, nastavlja se ovih dana - Vegetariana proizvodi se vraćaju na police svih trgovačkih lanaca i prodavaonica zdrave hrane.

Iako za sada možete pronaći samo omiljene bezmesne namaze sa šampinjonima iz naše Slavonije, maslinama iz naše Dalmacije i tartufima iz naše Istre, uskoro (prije kraja godine) će im se na policama (i u Vašem frižideru) pridružiti salame, hrenovke te drugi proizvodi bez mesa koji će vjerno zavarati sve gurmane koji se ponekad ili stalno ne mogu ili ne žele hraniti mesom i mesnim prerađevinama.

Da podsjetimo, Vegetariana proizvodi pripravljeni su od visokokvalitetnih biljnih sastojaka i prirodnih začina bez GMO, bez umjetnih bojila i konzervansa, te bez masti životinjskog podrijetla. Glavni izvor energije osiguravaju sojini i pšenični proteini. Stoga svi Vegetariana proizvodi u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve vegetarijanaca i vegana, osim burgera koji sadrže bjelanjak jajeta.

Stoga, ako volite papati fino ali ste nabacili koju kilu više ili pak želite održati teško stečenu liniju, ukoliko se obiteljski liječnik prijeti rigoroznom dijetom jer kolesterol pleše po gornjoj granici, ukoliko se sportaš ili rekreativac, ukoliko ste dijabetičar... Na kraju krajeva ako niste ništa od toga, probajte Vegetariana proizvode jer unapređuju zdravlje, ali ne uskraćuju užitak! Potvrdili vjerni potrošači unazad 15 godina koliko je Vegetariana prisutna na Vašim tanjurima!

Vegetariana - zdrava hrana svakoga dana!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti