Indira Levak uručila stipendije najboljim učenicama

Indira Levak uručila stipendije najboljim učenicama

Indira Levak uručila stipendije najboljim učenicama
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 12.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ulaganje u znanje je neprocjenjivo i potiče razvoj cijelog društva. U to vjeruje Arijana Tahiri, vlasnica Arimed učilišta koja već godinama potiče mlade ljude da se pokrenu, ulažu u sebe i rade. U ovo blagdansko vrijeme odlučila je nagraditi najbolje učenice Obrtničke škole za osobne usluge stipendijama u vrijednosti od 59.000 kuna i pružiti im nova znanja i iskustva.

„ Arijana je anđeo, to je potvrdila i ovom gestom. Ona vjeruje u mlade ljude koji žele raditi i koji su borci, baš kao i ja. Nema kukanja dragi moji, treba se pokrenuti i stalno pronalaziti prilike, a kontinuirano educiranje je nužno.“- izjavila je Indira Levak, ambasadorica ovog projekta i uručila stipendije učenicama i ravnateljici škole Darinki Štampar Šmaguc.

Učilište kroz koje je prošlo više od 20 000 polaznika koji su trebali prekvalifikaciju i edukaciju za beauty i wellness zanimanja, kako bi bili konkurentni na tržištu rada, Arijani Tahiri samo je potvrda da je njezina vizija pružanja boljih startnih pozicija ljudima koji su bili bez posla, postala misija. Više od 50% polaznika, nakon položenog programa pronašlo je novi posao ili su se odlučili samozaposliti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti