Kako pronaći idealnog partnera?

Kako pronaći idealnog partnera?

Kako pronaći idealnog partnera?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 24.07.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Znate da ne postoji savršenstvo, zar ne? Naravno, ukusi se razlikuju kao i naše preferencije i ono što smatramo privlačnim. Ako ste u potrazi za savršenstvom, vjerojatno ćete biti razočarani i usamljeni. Savršenstvo ne postoji! Ali, možete postići da netko postane vaš idealan partner u samo nekoliko koraka.

Prihvatite sve o partneru

Sve. Kako se ponaša, kako se odijeva, jede, vježba, kako vidi svijet. Zapamtite da niste u mogućnosti nikoga mijenjati. Ili prihvatite, ili krenite dalje.

Izbjegnite 5 načina na koje možete upropastiti savršen odnos s partnerom!

Ne uspoređujte potencijalnog partnera s bivšim

Iako to radimo svjesno ili nesvjesno, moramo se potruditi to zaustaviti. U ovoj igri nema pobjednika. To je zamka. Postoji razlog zašto su bivši a ne sadašnji partneri. Također imajte na umu da ne možete živjeti u prošlosti i morate naučiti prihvaćati nove prilike.

Umjesto da pokušavate promijeniti partnera, pokušajte promijeniti sebe

Ispitajte svoje najdublje misli i emocije. Možda se bojite predanosti, napuštanja ili odbijanja? Već ste svjesni onoga što vam se ne sviđa i to ste sigurno pokazali. Ako ne riječima, onda energijom i stavom. Pitajte se što trebate promijeniti na sebi. Također se pokušajte prisjetiti svih odnosa koji nisu funkcionirali i koji je razlog tome.

Razmislite prije nego krenete tražiti partnera

Ovo je najvažniji korak. Do sada ste trebali naučiti da je potrebno tražiti savršenstvo u partneru, a ne savršenog partnera. Prije potrage za partnerom, zapitajte se koje strahove morate prebroditi i kakvog biste partnera voljeli imati.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti