Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kako pronaći idealnog partnera?

Kako pronaći idealnog partnera?

Kako pronaći idealnog partnera?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 24.07.2017.
  • Broj pregleda: 540
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Znate da ne postoji savršenstvo, zar ne? Naravno, ukusi se razlikuju kao i naše preferencije i ono što smatramo privlačnim. Ako ste u potrazi za savršenstvom, vjerojatno ćete biti razočarani i usamljeni. Savršenstvo ne postoji! Ali, možete postići da netko postane vaš idealan partner u samo nekoliko koraka.

Prihvatite sve o partneru

Sve. Kako se ponaša, kako se odijeva, jede, vježba, kako vidi svijet. Zapamtite da niste u mogućnosti nikoga mijenjati. Ili prihvatite, ili krenite dalje.

Izbjegnite 5 načina na koje možete upropastiti savršen odnos s partnerom!

Ne uspoređujte potencijalnog partnera s bivšim

Iako to radimo svjesno ili nesvjesno, moramo se potruditi to zaustaviti. U ovoj igri nema pobjednika. To je zamka. Postoji razlog zašto su bivši a ne sadašnji partneri. Također imajte na umu da ne možete živjeti u prošlosti i morate naučiti prihvaćati nove prilike.

Umjesto da pokušavate promijeniti partnera, pokušajte promijeniti sebe

Ispitajte svoje najdublje misli i emocije. Možda se bojite predanosti, napuštanja ili odbijanja? Već ste svjesni onoga što vam se ne sviđa i to ste sigurno pokazali. Ako ne riječima, onda energijom i stavom. Pitajte se što trebate promijeniti na sebi. Također se pokušajte prisjetiti svih odnosa koji nisu funkcionirali i koji je razlog tome.

Razmislite prije nego krenete tražiti partnera

Ovo je najvažniji korak. Do sada ste trebali naučiti da je potrebno tražiti savršenstvo u partneru, a ne savršenog partnera. Prije potrage za partnerom, zapitajte se koje strahove morate prebroditi i kakvog biste partnera voljeli imati.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti