Ovo sigurno imate u kupaonici, a rješava problem s mravima!

Ovo sigurno imate u kupaonici, a rješava problem s mravima!

Ovo sigurno imate u kupaonici, a rješava problem s mravima!
  • Objavljeno: Subota, 14.05.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Ako imate problema s mravima u vašem kućanstvu i ako vam se čini da ih se ne možete riješiti, evo savjeta kako da ih zauvijek držite podalje. Svi volimo toplo vrijeme i uživanje u suncu, ali sa zrakama sunca dolazi i bezbroj insekata. Osim dosadnih muha koje zuje po vašem domu čim otvorite prozore, možda ćete pronaći i mrave u svojoj kuhinji.

Ako ne želite potrošiti novce na skupe proizvode, pročitajte prijedloge obožavatelja čišćenja koji su objavljeni na društvenim mrežama - uz napomenu da vas neće puno koštati.

Instagram zvijezda poznata po savjetima i trikovima za čišćenje

Kako je izvijestio The Express, jedan je korisnik društvenih mreža postavio pitanje u Facebook grupi za obožavatelje gospođe Hinch, a zanimalo ga je kako se riješiti mrava iz kuće. Gospođa Hinch je Instagram zvijezda poznata po svojim trikovima i savjetima za čišćenje. Odgovor je bio jednoglasan. Sve što vam je potrebno kako biste zaustavili mrave je nešto što već imate u svojoj kupaonici - dječji puder.

Odgovarajući na ovu Facebook objavu, jedna osoba je rekla: „Dječji puder. Koristio sam ga kad su me napali i odlično je funkcioniralo!“

„To je tako jednostavno za učiniti. Par godina za redom sam, u vrijeme oko mjeseca svibnja, stavljao puder u blizini mjesta gdje sam primijetio mrave. Najbolje otkriće!“

Drugi je napisao: „Posipam dječji puder oko stražnjih vrata i djeluje.“

"Kako bih spriječio njihov dolazak, puder posipam po pragovima i prozorskim klupčicama. Od kada tako radim nemam problema s mravima u zatvorenom prostoru", objavio je treći.

Vrijedi isprobati!

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti