Postignite najbolji orgazam na ova 3 načina!

Postignite najbolji orgazam na ova 3 načina!

Postignite najbolji orgazam na ova 3 načina!
  • Objavljeno: Četvrtak, 12.05.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Seks i orgazam više i nisu neki tabu. Seks koriste u mnogim reklamama i marketinškim aktivnostima kako bi prodali apsolutno bilo što. Od juhe do parfema. Ali riječ klitoris... Na tu riječ ćemo se još morati naviknuti iako uz njegovu pomoć žene i postižu orgazam. Ovdje ćemo često koristiti riječi orgazam i klitoris, stoga se pripremite i zaboravite na sram jer nitko ne zna što upravo čitate. Ovo ostaje između vas i nas...

Istražite 10 mitova o orgazmu!

Prva stvar koju trebate učiniti je biti zadovoljni sami sa sobom, a masturbacija je najbolji način da otkrijete što vam odgovara. Zatim se pobrinite da vam je ugodno, uzmite lubrikant i prepustite se:

1. Pritisnite klitoris

Mislimo na klitoris. Ova tehnika masturbacije nije toliko poznata, a donosi jedan potpuno novi osjećaj. „Umatajte“ klitoris u kožne nabore. Na taj način ga nećete direktno dirati. Kada ga pritisnete između usmina, osjetit ćete ugodan pritisak. Počnite pomicati ruku s jedne na drugu stranu ili čak gore i dolje. Možda će ovo postati vaša omiljena tehnika!

2. Dodirnite klitoris vrlo, vrlo lagano

Ovaj tip stimulacije klitorisa je jednostavan i potpuno suprotan od prethodnog. Ovdje ćete koristiti minimalan pritisak, više nalik na neke vibracije. Legnite na leđa i utrljajte malu količinu lubrikanta na klitoris. Zatim lagano stavite prst na njega. Neka pritisak bude lagan poput pera. Sve što trebate činiti je ritmički pomicati prst gore, dolje ili lijevo i desno. S vremenom ćete osjetiti želju da ga pritisnete malo jače, no nemojte popustiti. Na ovaj način ćete postići dugotrajniji i intenzivniji orgazam.

3. Koristite vibrator

Prve dvije tehnike stimulacije klitorisa bi trebale biti dovoljne da postignete beskrajan užitak. Ako vam ni to nije dovoljno, pokušajte koristiti vibrator. Vibratori dolaze u svim oblicima i veličinama, a neki su posebno dizajnirani za stimulaciju klitorisa. Postoje čak i oni na daljinsko upravljanje! Ovim seksualnim pomagalom možete postići ujednačen ritam i jači pritisak. Krenite s najmanjom brzinom i postupno ju pojačavajte.

Ako ste uživali čitajući ove savjete, zamislite kako ćete tek uživati isprobavajući ih!

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti