Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Postignite najbolji orgazam na ova 3 načina!

Postignite najbolji orgazam na ova 3 načina!

Postignite najbolji orgazam na ova 3 načina!
  • Objavljeno: Subota, 14.10.2017.
  • Broj pregleda: 5.428
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Seks i orgazam više i nisu neki tabu. Seks koriste u mnogim reklamama i marketinškim aktivnostima kako bi prodali apsolutno bilo što. Od juhe do parfema. Ali riječ klitoris... Na tu riječ ćemo se još morati naviknuti iako uz njegovu pomoć žene i postižu orgazam. Ovdje ćemo često koristiti riječ orgazam i klitoris, stoga se pripremite i zaboravite na sram jer nitko ne zna što upravo čitate. Ovo ostaje između vas i nas...

Istražite 10 mitova o orgazmu!

Prva stvar koju trebate učiniti je biti zadovoljni sami sa sobom. Zatim se pobrinite da vam je ugodno, uzmite lubrikant i prepustite se:

1. Pritisnite ga.

Mislimo na klitoris. Ova tehnika masturbacije nije toliko poznata, a donosi jedan potpuno novi osjećaj. „Umatajte“ klitoris u kožne nabore. Na taj način ga nećete direktno dirati. Kada ga pritisnete između usmina, osjetit ćete ugodan pritisak. Počnite pomicati ruku s jedne na drugu stranu ili čak gore i dolje. Možda će ovo postati vaša omiljena tehnika!

2. Dodirnite ga vrlo, vrlo lagano.

Ovaj tip stimulacije klitorisa je jednostavan i potpuno suprotan od prethodnog. Ovdje ćete koristiti minimalan pritisak, više nalik na neke vibracije. Legnite na leđa i utrljajte malu količinu lubrikanta na klitoris. Zatim lagano stavite prst na njega. Neka pritisak bude lagan poput pera. Sve što trebate činiti je ritmički pomicati prst gore, dolje ili lijevo i desno. S vremenom ćete osjetiti želju da ga pritisnete malo jače, no nemojte popustiti. Na ovaj način ćete postići dugotrajniji i intenzivniji orgazam.

3. Koristite vibrator.

Prve dvije tehnike stimulacije klitorisa bi trebale biti dovoljne da postignete beskrajan užitak. Ako vam ni to nije dovoljno, pokušajte koristiti vibrator. Vibratori dolaze u svim oblicima i veličinama, a neki su posebno dizajnirani za stimulaciju klitorisa. Postoje čak i oni na daljinsko upravljanje! Ovim seksualnim pomagalom možete postići ujednačen ritam i jači pritisak. Krenite s najmanjom brzinom i postupno ju pojačavajte.

Ako ste uživali čitajući ove savjete, zamislite kako ćete tek uživati isprobavajući ih!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti