Kokosovo ulje kosu čini sjajnijom i mekšom!

Kokosovo ulje kosu čini sjajnijom i mekšom!

Kokosovo ulje kosu čini sjajnijom i mekšom!
  • Objavljeno: Nedjelja, 20.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Suha i oštećena kosa je najčešće posljedica nepravilne prehrane i nedovoljnog unosa vode. Voda hidratizira čitavo tijelo, a pravilnom prehranom hranite svaku tjelesnu stanicu.

Izgled i zdravlje kose možete poboljšati povećanjem unosa zdravih masti, vode i korištenjem odgovarajućih proizvoda. Kokosovo ulje ima moćna antivirusna, protugljivična i antibakterijska svojstva. Ovo ulje se bori protiv infekcija, gljivica, potiče rast kose, vraća joj volumen i prirodan sjaj.

Kokosovo ulje je puno vitamina i esencijalnih masnih kiselina. Odlično je kućno rješenje za većinu problema po pitanju zdravlja i ljepote. Što se tiče njege kose, kokosovo ulje kosu čini mekšom, sjajnijom i glatkom.

Kokosovo ulje je bolje od većine regeneratore koje možete pronaći na tržištu. Kosu omekšava i olakšava njezino oblikovanje.

Odličan je izvor laurinske kiseline koja prodire duboko u vlasi i ispucane vrhove. Kokosovo ulje kosu obnavlja i štiti od štetnog vanjskog utjecaja.

Zbog visokog udjela masnih kiselina, ovo ulje je odlično za uklanjanje peruti. Sve što trebate napraviti je na tjeme utrljati kokosovo ulje pomiješano s malo tople vode.

Za najbolje rezultate stručnjaci preporučuju da prije svakog pranja kosu namastite kokosovim uljem i držite ju tako oko 40 minuta. To će biti sasvim dovoljno da spriječite pucanje vrhova i isušivanje kose. Ovo radite tijekom cijele godine, neovisno o godišnjem dobu.

Saznajte kako možete koristiti kokosovo ulje za njegu cijelog tijela!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti