Najavljena druga Abeceda ljepote

Najavljena druga Abeceda ljepote

Najavljena druga Abeceda ljepote
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.10.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Najveći internacionalni beauty sajam u Hrvatskoj, Abeceda ljepote - Festival estetike,održat će se 1. i 2. prosinca u Plaza Event Centru u Zagrebu.

Jeste li znali da najsuvremeniji anti-ageing tretmani djeluju na cjelokupno zdravlje i reguliraju razinu hormona? Da je sve više fantastičnih metoda koje spajaju najbolje od prirode i vrhunske tehnologije, i nude gotovo hi-tech estetska rješenja? I sami ste dio industrije ljepote i želite pokazati što znate ili naučiti nešto više? Odgovore na sva ova pitanja pronađite na najvećem internacionalnom i interaktivnom beauty sajmu u Hrvatskoj.

Najnoviji trendovi u estetskoj industriji,medicinskoj kozmetologiji i industriji zdravlja, brojne edukacije, ubrzani tečajevi uz mogućnost specijaliziranih certifikata, bogat zabavni program i nagradne igre – ovo je samo mali dio onoga što nas očekuje na drugoj Abecedi Ljepote koja će se održati 1. i 2. prosinca u Plaza Event Centru u Zagrebu.

Očekujemo više od šezdeset izlagača koji će predstaviti dvjestotinjak svjetskih i domaćih brendova, među kojima i vrhunska francuska kozmetika Gerneric, DermaOxy aparat za tretmane lica kisikom, MCCM Medical Cosmetics, medicinska kozmetologija svjetskog glasa, prisutna do sad u više od 60 zemalja svijeta i brojni drugi.

A na zanimljivim, edukativnim i praktičnim predavanjima, panelima i edukacijama u B2B dijelu, predstavit će se vodeća imena estetske industrije, poput Elvira Bajrića, svjetski poznatog frizera.

Više informacija: www.abecedaljepote.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti