Osvojite zlatnu masku koja pomlađuje kožu!

Osvojite zlatnu masku koja pomlađuje kožu!

Osvojite zlatnu masku koja pomlađuje kožu!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Colway

Kategorija: Zanimljivosti

Colway™ zlatna maska je inovativna maska koja sadrži pravo bogatstvo aktivnih sastojaka. Glavni sastojci maske su dragocjene koloidne čestice zlata i endogeni riblji kolagen. Radi se o još jednom revolucionarnom preparatu, inspiriranom proizvodima linije Natural Collagen (Prirodni Kolagen) koji obogaćuje Colway™ asortiman prirodne kozmetike.

Blagotvorni učinci koloidnog zlata pojačavaju se tekućinom koja okružuje masku. Tekućina sadrži hidrat ribljeg kolagena i elastina, idealne sastojke za intenzivnu regenerativnu, hidratantnu i revitalizirajuću masku za lice. Tekućina ujedinjuje dodatne aktivne sastojke: vitamin B3, soli hijaluronske i piroglutaminske kiseline koje služe kao pomoćna sredstva za prirodnu hidrataciju epiderme, ekstrakt aloe koja ima umirujuće djelovanje te vitamin E, poznat po svojoj učinkovitosti u borbi protiv slobodnih radikala.

Rezultati:

  • Izvrstan učinak dugotrajne hidratizacije kože
  • Redovita primjena obnavlja epidermu i smanjuje duljinu i dubinu bora.
  • Vraća čvrstoću i elastičnost kože.
  • Osvježava kožu i čini je sjajnom.
  • Daje blistav i mladolik učinak lica.

Zlato je poznati i cijenjeni metal koji se spominje se u tekstovima starih Egipćana. Čini se da je Kleopatra, koju još uvijek pamtimo kao ženu s tisuću tajni, stavljala na lice zlatnu masku dok je spavala. Zlato nudi koži regenerativnu energiju i
daje joj antioksidativnu moć da izdrži napade vremena. Usporava proces gubitka kolagena i elastina potičući regeneraciju tkiva kože. Vlaži kožu i uklanja mrlje. Pripravci koji sadrže koloidno zlato daju dugotrajne rezultate protiv starenja. U stvari, nanotehnologija je u posljednjih nekoliko godina dala zlatu vodeću poziciju.

Želite li osvojiti zlatnu masku na bazi endogenog kolagena s koloidnim zlatom? Probudite Kleopatru u sebi uz Colway™ zlatnu masku koja sadrži pravo bogatstvo aktivnih sastojaka.

Na ovoj Facebook objavi nam napišite na koje sve neobične načine njegujete svoju kožu, vraćate joj sjaj i ljepotu. Najkreativniji odgovor osvojit će Colway™ zlatnu masku!

Sretno!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti