Otvorena najmodernija privatna ortopedska operacijska dvorana u Zagrebu

Otvorena najmodernija privatna ortopedska operacijska dvorana u Zagrebu

Otvorena najmodernija privatna ortopedska operacijska dvorana u Zagrebu
  • Objavljeno: Petak, 17.12.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Jučer je na adresi Petrova 128, u Zagrebu, predstavnicima medija predstavljena investicija vrijedna više od 200 000 eura u koju je kreditnim sredstvima investirala poliklinika Arithera, kako bi svima onima kojima je potrebna operacija, a ne žele ili ne mogu čekati termin u državnim bolnicama, pružila mogućnost zdravstvene usluge koja je popularizirana u svijetu pod terminom - one day surgery.

To je koncept koji se rutinski primjenjuje u razvijenijim zemljama, a započinje dijagnostikom i/ili hitnom operacijom te brzom i kvalitetnom rehabilitacijom. Specifičnost je i personaliziran program fizioterapije te su rezultati oporavka zbog intenzivnog programa vidljivi brže nego uobičajeno, te je jedna od rijetkih privatnih klinika s bazenom u Hrvatskoj, gdje provodi i hidrokineziterapiju.

Poliklinika Arithera (Comfort) djeluje od 1998 godine, te zapošljava više od 60 liječnika specijalista, fizioterapeuta i medicinskih sestara.

Nadalje , njezina stručna prednost je što jedina u ovom dijelu Europe omogućuje UGFS metodu bezbolnog u klanjanja vena, bez kirurškog zahvata i lasera koju izvodi nositelj licence za izvođenje iste, prim. dr. sci. Nikša Vučić. Ali također i po nedovoljno komuniciranoj metodi bezbolnog i brzog uklanjanja hemoroida DG - HAL, u Arithera centru za proktologiju, kojeg predvodi prim. dr. sc. Davorin Velnić .

Povodom otvaranja operacijske dvorane, poliklinika Arithera je donirala operaciju prednjeg križnog ligamenta u suradnju sa doc. dr. sci. Sašom Jankovićem spec. ortoped i dr. med. Damirom Hudetzom spec. ortoped.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti