Ovo su 3 najčešća problema u vezi! Saznajte kako ih riješiti

Ovo su 3 najčešća problema u vezi! Saznajte kako ih riješiti

Ovo su 3 najčešća problema u vezi! Saznajte kako ih riješiti
  • Objavljeno: Četvrtak, 23.08.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Ljubav je divna, ali sa sobom uvijek nosi i dio problema. Da bi veza bila uspješna i ispunjena iskrenim emocijama, moraju se potruditi obje strane.

Bračna savjetnica, Rachel Sussman, tvrdi da je upoznata sa svim problemima s kojima se parovi susreću, a ova 3 su najčešća:

Drugačiji libido

Netko ima jače izražen seksualni nagon, a netko manje. Bračna savjetnica ističe kako problem nastaje u trenutku kada osoba s manjim libidom počne osjećati krivicu jer nema izraženu želju za seksom kao njegov/njezin partner. Sussman ističe da je u takvim situacijama bitan kompromis. Osoba manjeg libida bi trebala pronaći način kako da ga poveća, a osoba izraženih seksualnih nagona bi trebala pronaći način kako da kontrolira svoje porive i bolje razumije drugu osobu.

Smanjena strast

Sussman otkriva da parovi često smatraju da se strast u vezi sama održava. Međutim, istina je potpuno drugačija. Savjetnica predlaže da s partnerom dogovorite spoj na novom i uzbudljivom mjestu, da isprobate nove seks poze, putujete, zajedički preuredite dom ili skuhate omiljeno jelo partneru. Zapamtite da se strast neće samostalno održati, već ju trebate kontinuirano poticati!

Suprotnosti se baš i ne privlače

Iako se na početku veze čini da se suprotnosti doista privlače, s vremenom shvaćamo da baš i nije tako. Drugačija razmišljanja i interesi vas mogu samo razdvojiti! Sussman ističe da i kod ovog problema, kompromis ima važnu ulogu. Pronađite zajedničke interese i povremeno udovoljite svom partneru.

Ovih 7 stvari otkrivamo tek nakon prekida!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti