Znate li prepoznati lažni orgazam? Pratite ove znakove

Znate li prepoznati lažni orgazam? Pratite ove znakove

Znate li prepoznati lažni orgazam? Pratite ove znakove
  • Objavljeno: Subota, 04.06.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Najbolji seks je onaj u kojem su jednako uključena i zadovoljena oba partnera. Seks ne možemo odglumiti, ali orgazam itekako možemo. Seksualna savjetnica i terapeutkinja Denise Knowles tvrdi da postoje suptilni znakovi koji ukazuju na to naš partner glumi orgazam, ali isto tako možemo prepoznati da je u pitanju stvarno uživanje.

Obratite pozornost na neki od ovih znakova koji upućuju na lažni orgazam:

Pretjerano privlačenje tijela

Ako vas netko privlači svom tijelu, dajući do znanja da želi još, vjerojatno je riječ o pravom orgazmu. Međutim, ako to čini pretjerano, moguće da je posrijedi ipak lažni.

Saznajte kako oralni seks može ugroziti vaše zdravlje!

Uzdasi i ostali zvukovi

Imajte na umu da orgazam ne mora biti popraćen glasnim uzdasima koji više nalikuju na vrisak.

Orgazam možemo doživjeti i u tišini. Međutim ako su ti uzdasi kontrolirani i zvuče kao u pornografskim filmovima, slobodno se zapitajte je li riječ o glumi.

Koketiranje

Budimo realni! Nitko se ne može koncentrirati na zavođenje dok doživljava orgazam!

Otkrijte koja seks poza skriva zanimljive, ali i šokantne činjenice!

Kontrolirane grimase

Kao i u primjeru iznad, grimase tijekom lažnog orgazma je moguće oponašati, ali one će izgledati puno ljepše nego kada je u pitanju pravi orgazam. Vjerujte nam da se ne želite pogledati u ogledalo tijekom orgazma.

Otvorene oči

Ok, postoje i oni koji mogu držati oči otvorene tijekom orgazma, kao i oni koji ih drže otvorenima tijekom kihanja. Međutim, takve situacije su zaista rijetke. Ako smo opušteni tijekom seksa, a pogotovo tijekom orgazma, oči se prirodno sklapaju kako bismo izoštrili sva ostala osjetila i što više uživali.

Dakle, moguće je držati oči otvorene tijekom doživljavanja orgazma, ali isto tako to može značiti da partner nije u potpunosti uživao ili ga je odglumio.

Otkrijte zašto nas boli trbuh nakon seksa!

Grčenje mišića u tijelu

Tijekom orgazma, određeni mišići tijela se grče, a posebno na području spolovila. Ženama se tijekom orgazma grče mišići vagine i zdjelice, a kod muškaraca je orgazam popraćen i ejakulacijom sperme.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti