Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Znate li prepoznati lažni orgazam?

Znate li prepoznati lažni orgazam?

Znate li prepoznati lažni orgazam?
  • Objavljeno: Petak, 23.03.2018.
  • Broj pregleda: 2.072
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Znate li prepoznati lažni orgazam?
Izvor slike: Depositphotos

Najbolji seks je onaj u kojem su jednako uključena i zadovoljena oba partnera. Seks ne možemo odglumiti, ali orgazam itekako možemo.

Znate li prepoznati lažni orgazam?

Seksualna savjetnica i terapeutkinja, Denise Knowles, tvrdi da postoje suptilni znakovi koji ukazuju na to naš partner glumi orgazam, ali isto tako možemo prepoznati da je u pitanju stvarno uživanje.

Obratite pozornost na neki od ovih znakova koji upućuju na lažni orgazam:

Pretjerano privlačenje tijela

Ako vas netko privlači svom tijelu, dajući do znanja da želi još, vjerojatno je riječ o pravom orgazmu. Međutim, ako to čini pretjerano, moguće da je posrijedi ipak lažni.

Saznajte kako oralni seks može ugroziti vaše zdravlje!

Uzdasi i ostali zvukovi

Imajte na umu da orgazam ne mora biti popraćen glasnim uzdasima koji više nalikuju na vrisak.

Orgazam možemo doživjeti i u tišini. Međutim ako su ti uzdasi kontrolirani i zvuče kao u pornografskim filmovima, slobodno se zapitajte je li riječ o glumi.

Koketiranje

Budimo realni! Nitko se ne može koncentrirati na zavođenje dok doživljava orgazam!

Otkrijte koja seks poza skriva zanimljive, ali i šokantne činjenice!

Kontrolirane grimase

Kao i u primjeru iznad, grimase tijekom lažnog orgazma je moguće oponašati, ali one će izgledati puno ljepše nego kada je u pitanju pravi orgazam. Vjerujte nam da se ne želite pogledati u ogledalo tijekom orgazma.

Otvorene oči

Ok, postoje i oni koji mogu držati oči otvorene tijekom orgazma, kao i oni koji ih drže otvorenima tijekom kihanja. Međutim, takve situacije su zaista rijetke. Ako smo opušteni tijekom seksa, a pogotovo tijekom orgazma, oči se prirodno sklapaju kako bismo izoštrili sva ostala osjetila i što više uživali.

Dakle, moguće je držati oči otvorene tijekom doživljavanja orgazma, ali isto tako to može značiti da partner nije u potpunosti uživao ili ga je odglumio.

Otkrijte zašto nas boli trbuh nakon seksa!

Grčenje mišića u tijelu

Tijekom orgazma, određeni mišići tijela se grče, a posebno na području spolovila. Ženama se tijekom orgazma grče mišići vagine i zdjelice, a kod muškaraca je orgazam popraćen i ejakulacijom sperme.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti