Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pomoću ove dvije stvari ćete pronaći partnera!

Pomoću ove dvije stvari ćete pronaći partnera!

Pomoću ove dvije stvari ćete pronaći partnera!
  • Objavljeno: Subota, 19.11.2016.
  • Broj pregleda: 1.076
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ljubav se ne nalazi na brzinu ili uz pomoć trikova. Pronalaženje partnera zahtjeva najdublje vještine vaše intime. Potraga za ljubavlju zaslužuje naše najdublje poštovanje, suosjećanje i inteligenciju. Pokušajte tu potragu smatrati intimnim putovanjem jer ako dosadašnjim iskustvima niste uspjeli produbiti sposobnost za davanje i primanje ljubavi, očito niste naišli na partnera vrijednog vašeg vremena. Sljedeća dva koncepta su stupovi mudrosti kod potrage za iskrenom ljubavi.

Identificirajte i promijenite stav

Strah od intimnosti nije mana koja nas čini nesposobnima za ostvarivanje intimnosti. To je dio ljudskog bića. Zapitajte se zašto postoji strah i što možete učiniti da strah nestane? Ako nađemo jedan specifičan razlog, možemo povećati šanse za pronalazak idealnog partnera i to na duže staze. Ovo je mali korak kojim možete učiniti veliku stvar na svom ljubavnom putovanju.

Postoji pet faza ljubavi, a mnogi zapnu na ovoj!

Razvijte dobrotu i razumijevanje

Kada je riječ o ljubavnim odnosima, današnji moderan način pronalaženja partnera ne ide nam u prilog. Naučili smo prolaziti kroz mnoštvo online profila, u potrazi za fotografijom osobe koja predstavlja „naš tip“ partnera. Tražimo prvenstveno fizičku privlačnost i nemilosrdno sudimo drugima na temelju fotografija. No, jesmo li zaboravili da su ljubaznost i razumijevanje dva najveća afrodizijaka? Prilikom upoznavanja nove osobe, fokusirajte se na ljubaznost, razumijevanje i velikodušnost, i promatrajte promjenu vlastitog stava prema toj osobi. Što više to činite, lakše i češće ćete doći do tih istih osobina u ljudima koje susrećete.

Mladi ili stari, u vezi ili sami, svi učimo kako se prepustiti intimnosti. U bilo kojem trenutku života, postoje izazovi zbog kojih se moramo uhvatiti u koštac kako bismo pronašli ljubav i postali ljudi kakvi želimo biti. Budite suosjećajni, jaki, spremni na akciju, hrabri, iskreni i ranjivi i ne propuštajte prilike koje vam život pruža.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti