Pomoću ove dvije stvari ćete pronaći partnera!

Pomoću ove dvije stvari ćete pronaći partnera!

Pomoću ove dvije stvari ćete pronaći partnera!
  • Objavljeno: Subota, 19.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ljubav se ne nalazi na brzinu ili uz pomoć trikova. Pronalaženje partnera zahtjeva najdublje vještine vaše intime. Potraga za ljubavlju zaslužuje naše najdublje poštovanje, suosjećanje i inteligenciju. Pokušajte tu potragu smatrati intimnim putovanjem jer ako dosadašnjim iskustvima niste uspjeli produbiti sposobnost za davanje i primanje ljubavi, očito niste naišli na partnera vrijednog vašeg vremena. Sljedeća dva koncepta su stupovi mudrosti kod potrage za iskrenom ljubavi.

Identificirajte i promijenite stav

Strah od intimnosti nije mana koja nas čini nesposobnima za ostvarivanje intimnosti. To je dio ljudskog bića. Zapitajte se zašto postoji strah i što možete učiniti da strah nestane? Ako nađemo jedan specifičan razlog, možemo povećati šanse za pronalazak idealnog partnera i to na duže staze. Ovo je mali korak kojim možete učiniti veliku stvar na svom ljubavnom putovanju.

Postoji pet faza ljubavi, a mnogi zapnu na ovoj!

Razvijte dobrotu i razumijevanje

Kada je riječ o ljubavnim odnosima, današnji moderan način pronalaženja partnera ne ide nam u prilog. Naučili smo prolaziti kroz mnoštvo online profila, u potrazi za fotografijom osobe koja predstavlja „naš tip“ partnera. Tražimo prvenstveno fizičku privlačnost i nemilosrdno sudimo drugima na temelju fotografija. No, jesmo li zaboravili da su ljubaznost i razumijevanje dva najveća afrodizijaka? Prilikom upoznavanja nove osobe, fokusirajte se na ljubaznost, razumijevanje i velikodušnost, i promatrajte promjenu vlastitog stava prema toj osobi. Što više to činite, lakše i češće ćete doći do tih istih osobina u ljudima koje susrećete.

Mladi ili stari, u vezi ili sami, svi učimo kako se prepustiti intimnosti. U bilo kojem trenutku života, postoje izazovi zbog kojih se moramo uhvatiti u koštac kako bismo pronašli ljubav i postali ljudi kakvi želimo biti. Budite suosjećajni, jaki, spremni na akciju, hrabri, iskreni i ranjivi i ne propuštajte prilike koje vam život pruža.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti