Jeste li u čvrstoj vezi? Napravite test s 5 pitanja

Jeste li u čvrstoj vezi? Napravite test s 5 pitanja

Jeste li u čvrstoj vezi? Napravite test s 5 pitanja
  • Objavljeno: Nedjelja, 10.07.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Jesu li kompromisi koje činite zaista kompromisni?

Nema sumnje da u vezi između dvoje ljudi treba postati kompromis. On je najčešće izražen kod donošenja odluka. Razmislite koliko često ste promijenili vlastito mišljenje ili stav kako biste udovoljili zahtjevima partnera? Kompromisi su dobar prediktor za pozitivna obilježja u odnosu kao što su zadovoljstvo i poštovanje.

Kako se vaš partner uklapa u vašu obitelj?

Odnos između partnera i vaše obitelji je izrazito važan, pogotovo ako mislite stupiti u brak. Sklad je izvrstan pokazatelj bračne stabilnosti i zadovoljnih odnosa.

Postoji pet faza ljubavi, a mnogi zapnu na trećoj!

Osjećate li teret kada izražavate vlastite potrebe?

Prirodno je imati očekivanja. Teorija kvalitetnog odnosa sugerira da su partneri svojevrsni njegovatelji i pružatelji potpore. Na taj način pokazuju velikodušnost, prihvaćanje i razumijevanje. Kada partner ne nudi takvu vrstu reakcije, druga strana bi mogla osjećati teret što je znak nezdravog odnosa.

Slaže li se partner s vašim prijateljima?

Iako se ljubav čini kao mjesto za dvije osobe, prijatelji mogu imati važnu ulogu u vašem odnosu. Prijatelji mogu pružiti podršku, objektivno sagledati mane i vrline partnera, i razmotriti kvalitetu vašeg odnosa.

Sretni ste unatoč stresu?

Uslijed stresnog i burnog razdoblja, važno je imati osobu na koju se možete osloniti. Ako je to vaš partner, pred vama je svijetla budućnost. Stvorite navike koje vam donose smijeh i opuštanje.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti