Pomozimo nesretnom psiću da što prije pronađe siguran dom!

Pomozimo nesretnom psiću da što prije pronađe siguran dom!

Pomozimo nesretnom psiću da što prije pronađe siguran dom!
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.12.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Charlie je predivan čistokrvni mali minsterlander od 6 mjeseci.

Vrlo je aktivan, kao i svaki ptičar, pa bi mu idealan dom bio onaj gdje je prisutno puno aktivnosti, šetnje, odlazaka u prirodu i istrčavanja.

Obožava djecu, ljude, druženja i ne voli biti dugo sam.

Pristup u dvorište i život u kući su poželjniji nego život u stanu, no u obje opcije on mora barem 2 puta dnevno ići negdje gdje se može istrčati do mile volje.

Naravno, udomljavanje za život u vrtu, box ili lov ne dolaze u obzir (inače i nije za lov baš talentiran).

Njegova povijest je tužna i pravo je čudo što je živ! Naime, Charlie je vjerojatno bio povrijeđen od strane vlastite majke, što se često događa u leglima s puno štenaca. Kada majka hrani psiće, legne i pritom može slučajno slomiti šapicu štenca. Očigledno je uzgajivač smatrao da je saniranje povrede psića, prevelik trošak te ga je odlučio ostaviti usred šume.

Samim čudom je pronađen nakon par dana lutanja, gladan, žedan i u bolovima. Imao je tek 2 mjeseca. Ne možemo ni zamisliti kako mu je bilo prestrašenom u mračnoj šumi!

No, danas je Charlie sretan pas na kojemu se ne vide traume iz tog perioda , a niti prijelom nogice. Sve je sanirano i zaliječeno.

Charlie je živahan i aktivan pas koji traži vlasnika koji će mu biti najbolji prijatelj, partner i suputnik sljedećih 15-ak godina.

Ako želite spasiti psića, javite se na Facebook Irinea Habek, na mail irinea_habek@hotmail.com ili zovite na 098 316 316.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti