Poznate dame na predstavljanju nove Apivita Wine Elixir linije otkrile tajnu svog prirodnog i mladolikog izgleda

Poznate dame na predstavljanju nove Apivita Wine Elixir linije otkrile tajnu svog prirodnog i mladolikog izgleda

Poznate dame na predstavljanju nove Apivita Wine Elixir linije otkrile tajnu svog prirodnog i mladolikog izgleda
  • Objavljeno: Utorak, 09.10.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U prekrasno uređenom ambijentu Apivitinog storea u samom središtu Zagreba, ukrašenog vinovom lozom i njezinim slasnim plodovima, ekskluzivno je predstavljena nova Apivita Wine Elixir linija.

Na čarobnom putovanju kroz Apivita oazu užitka u Masarykovoj 12 pridružili su se i brojni pobornici korištenja prirodnih skin care proizvoda poput Ivane Lovrić, lijepe i talentirane pjevačice benda Colonia, cijenjene televizijske i kazališne glumice Ankice Dobrić, talentiranog glumca Vedrana Mlikote ali i brojnih drugih uglednih lica javne i društvene scene. Pripadnice ljepšeg spola su u ugodnoj atmosferi isprobavale revolucionarnu formulu koju u sebi sadrži Wine Elixir linija, te uz čašicu vina izmijenile svoje male beauty tajne, ali i otkrile zbog čega su već godinama vjerne Apivitinim proizvodima koji neprekidno pomiču granice svoje inovativnosti kada je u pitanju prirodna anti-age kozmetika.

Inovativna Apivitina linija ‘Wine Elixir’ bazirana je na najnovijoj tehnologiji. Naime, Apivitin biokemijski laboratorij primijenio je nenadmašnu preciznost epigenetike kako bi proučio djelotvornost ekstrakta polifenola Santorinijeve vinove loze na genima.

Ova grana znanosti koja proučava nasljedne promjene u ekspresiji gena polučila je fantastične rezultate u pronalaženju rješenja kada je riječ o potpunoj revitalizaciji kože te osiguravanju snažnog anti – age učinka.

Sinergija znanosti i prirode urodila je Wine Elixir linijom koja je predvodnik broj jedan kada je riječ o njezi kože i ponovnom aktiviranju prirodnih procesa s ciljem pomlađivanja, revitalizacije i blistavosti kože, ali i poboljšanja cjelokupnog raspoloženja - stoga ni ne čudi kako su se svi prisutni još jednom uvjerili u moć sinergije najsuvremenije tehnologije i onog najboljeg iz prirode. A to pak, Apivita radi najbolje.

Vodeći se dugogodišnjom Apivitinom tradicijom koja seže iz 1979. godine prošlog stoljeća, Wine Elixir linija u sebi ne sadrži svojstva koja imaju štetan učinak na stanice kože uključujući parabene, silikone, mineralna ulja, propilen glikol, butilen glikol, etanolamine, fenoksietanole, ftalate, PCM kao ni NM.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti