Brojne poznate dame na predstavljanju Apivita Rose Pepper linije

Brojne poznate dame na predstavljanju Apivita Rose Pepper linije

Brojne poznate dame na predstavljanju Apivita Rose Pepper linije
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.10.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Koja to tajna nit koja veže Bornu Kotromanić, Anicu Kovač, Ivanu Lovrić, Mariju Borić, Ines Prendl i Kristinu Burju?

U prekrasno uređenom ambijentu Apivitinog storea u samom središtu Zagreba, ukrašenog raskošnim snopovima delikatnih ruža i crvenim paprom, koji su ujedno bila i tema jučerašnjeg druženja , predstavljena je Rose Pepper linija.

Na čarobnom putovanju kroz Apivita oazu užitka u Masarykovoj 12 pridružile su se i brojne pobornice korištenja prirodnih skin care proizvoda poput Borne Kotromanić, Anice Kovač, Ivane Lovrić, Ines Prendl, Marije Borić, Kristine Burje, Hane Tabaković, poznatih beauty blogerica ali i brojna ugledna lica javne i društvene scene.

Osim njihove neosporne ljepote i uspjeha, poznate pripadnice ljepšeg spola veže i dugogodišnja ljubav prema Apivitinim proizvodima. Tako su u ugodnom ozračju isprobavale revolucionarnu formulu koju u sebi sadrži Rose Pepper linija, te izmijenile svoje male beauty tajne otkrivši zbog čega su već dugi niz godina vjerne Apivitinim proizvodima koji neprekidno pomiču granice svoje inovativnosti kada je u pitanju prirodna anti-age kozmetika.

Iako je romansa delikatne ruže i oštrog papra uistinu jedna neuobičajena ljubavna priča, njihova je sinergija urodila učinkovitom Rose Pepper linijom koja svojim prirodnim sastojcima priprema tijelo za nadolazeću sezonu i hladne dane.

Naime, dok rozi papar ima lipolitičko djelovanje pa tako svojim svojstvima pojačava proces miktorciruklacije te trenutno djeluje na smanjenje obujma i pomaže u mršavljenju, ruža već stoljećima slovi kao sinonim ženske ljepote. S razlogom. Svojim hidratacijskim, omekšavajućim i obnavljajućim svojstvima, stvara zaštitni sloj na koži i poboljšava teksturu kože.

Dobro to znaju i naše poznate dame čija je ljepota i njegovanost neosporan dokaz učinkovitosti bogatog asortimana proizvoda revolucionarne Rose Pepper linije koja se nalazi u kozmetičkim torbicama svake žene koja itekako zna odabrati - ono najbolje.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti