3 iznenađujuće navike zbog kojih Ryan Gosling ostaje u izvrsnoj formi

3 iznenađujuće navike zbog kojih Ryan Gosling ostaje u izvrsnoj formi

3 iznenađujuće navike zbog kojih Ryan Gosling ostaje u izvrsnoj formi
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: ©buzzfuss/123RF.COM

Kategorija: Zanimljivosti

Jedan od najobožavanijih holivudskih glumaca, Ryan Gosling, osvojio je srca žena diljem svijeta još 2004. godine svojom najpoznatijom ulogom Noaha u filmu „The Notebook.“ Nedavno je objavljeno da će Gosling glumiti Kena u novoj adaptaciji Barbie, a unatoč negativnim reakcijama na odabir glumca, ne može se poreći kako ova kanadska zvijezda još uvijek izgleda nevjerojatno u svojoj 41. godini. Ryan je otkrio kako je oduvijek pravilno održavao svoje zdravlje, a mi vam donosimo sve o njegovim životnim zdravim navikama.

1. Stroga prehrana i vježbanje

Kada dođe period pripreme za ulogu, nisu mu strane stroge dijete i naporni treninzi. Trenutno se priprema za svoju novu ulogu Kena, a u teretani provodi vrijeme kada god nije na snimanju. Također, priznao je i kako je dobio određeni obrazac prehrane koji je prilično strog.

U intervjuu za Men's Journal, glumac je otkrio da je u pripremi za svoje uloge jeo povrće, ribu, rižu i proteinske shakeove - sve to u nastojanju da izgradi i održi mišićnu masu, prenosi Eatthis.

2. Ne bježi od šećera

Drugo pravilo njegove prehrambene navike je apstinencija od gaziranih pića, međutim priznaje kako se s vremena na vrijeme počasti nečim slatkim. Iako zvijezda definitivno zna kako skinuti kilograme kada je to potrebno za nadolazeću ulogu, odbija bježati od svoje opsjednutosti šećerom. U intervjuu za Vanity Fair, Emma Stone, s kojom je glumio u čak tri filma, rekla je kako je opsjednut jednom američkom vrstom čokoladica (Twizzlers) te nikada nije vidjela da ih netko može pojesti u tako velikoj količini.

3. Pilates

Uz vježbanje i stroge dijete, glumac se za potrebe filma okušao i u pilatesu. Naime, kada se spremao za ulogu u "La La Land", trebao je promijeniti svoju fitness rutinu kako bi osim snage snagu, uključio i fleksibilnost u svoje pokrete. Njegov trener, Arin Babaian, rekao je da su morali probati pilates kako bi to postigli. "Nakon što sam ga izmorio čučnjevima i zgibovima, donijeli smo stol za pilates. To nam je pomoglo da stvarno poboljšamo njegovu stabilnost kralježnice i posturalnu snagu", objasnio je.

Vezani sadržaj:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti