Seks u četrdesetima rijedak je i nezanimljiv

Seks u četrdesetima rijedak je i nezanimljiv

Seks u četrdesetima rijedak je i nezanimljiv
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.06.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Nova studija pokazuje da seks nakon 45. godine života u većini slučajeva postaje prilično nezanimljivo iskustvo, a oni koji ga upražnjavaju više od jednom tjedno, pravi su sretnici.

Puno je stereotipa i zabluda o ljudskoj seksualnosti, a studija koju je naručila tvrtka Kwai Garlic, provedena nad 1.752 odrasle osobe, pokazuje da seksualni život u četrdesetima uvjetno kreće nizbrdo.

Ovo voće bi muškarci trebali jesti za bolji seksualni život!

Naime, tri četvrtine ispitanika preko 45 godina reklo je da im je seks prestao biti toliko zanimljiv kad su navršili četrdesetu. Prema studiji, prosječni četrdesetpetogodišnjak seksa se jednom tjedno, i to rijetko traje preko 22 minute.

Također, za čak 85 posto starijih ispitanika seks se odvija samo u spavaćoj sobi, a 62 posto njih obavezno ima ugašeno svjetlo.

Istražite 8 uzbudljivih činjenica o seksu i ljubavi!

Možda je najporazniji sljedeći podatak, koji govori o suvremenom načinu života: trećina ispitanika izjavila je da je morala skratiti ili odustati od seksa, jer su jednostavno bili preumorni da nastave.

Kažu da su četrdesete nove tridesete, a serijali kao što su 'Seks i grad' dižu to razdoblje života u nebesa, ali što se seksa tiče, čini se da se čovjekovi prioriteti mijenjaju.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti