Počinju 15. Dani hrvatskog kulinarstva - mjesto susreta domaćih i inozemnih kuharskih i slastičarskih majstora
U ponedjeljak 20. studenog počinje 15. izdanje Dana hrvatskog kulinarstva u Osijeku koji će postati mjesto susreta za mnogobrojne domaće i inozemne kuharske i slastičarske majstore.
Glavni sadržaji ovogodišnjeg izdanja su 10. Državno prvenstvo slastičara, 15. Državno prvenstvo kuhara, Bocuse d'Or-Croatia 2023 te 13. natjecanje učenika Kamelija kup.
Osim natjecanja koja su otvorena za javnost, na Danima hrvatskog kulinarstva svakodnevno će se održavati i besplatne radionice, masterclassovi, prezentacije i degustacije za sve zaljubljenike u kulinarstvo.
Slastičari i kuhari natjecateljskog duha moći će u nekoliko kategorija kroz 3 dana natjecnja odmjeriti svoje vještine, kreativnost i poznavanje tehnika. Proglašenja svih rezultata udvijat će se u sklopu Gala večere u hotelu Osijek u četvrtak, 23.11, a najbolje čekaju vrijedne nagrade sponzora.
Manifestacija završava u petak, 24.11. a detaljan program sa satnicama natjecatelja i radionica možete preuzeti ispod teksta.
Napomena: Do sljedećeg tjedna u programu će se naći i dodatne radionice.
DHK 2023 - Program s imenima natjecatelja_final.pdf
-
AI Novi AI alat predviđa vašu biološku dob iz selfija
-
Ozempic Razočaravajuća stvarnost o tome što se događa s tijelom godinu dana nakon uzimanja Ozempica
-
čarape Nosite čarape dok spavate? Možda niste toliko ludi
-
Sajmovi hrane i zdravog življenja Sajmovi hrane i zdravog življenja - vaš put do duhovne ravnoteže
-
čimpanze Divlje čimpanze snimljene kako koriste „prvu pomoć iz šume“
-
siva mrena Siva mrena vam magli pogled? Operacija traje 10 minuta, bez liste čekanja
-
bolesti srca Muškarci su skloniji umiranju od "sindroma slomljenog srca" u usporedbi sa ženama
-
Recept dana
Zapečeni grah od jučerašnjeg variva
30 min12345 -
Recept tjedna
Juneći gulaš s krumpirom
1 h12345 -
Recept mjeseca
Tjestenina s brokulom
30 min12345
