VITAFEST - druženje i zabava za cijelu obitelj!

VITAFEST - druženje i zabava za cijelu obitelj!

VITAFEST - druženje i zabava za cijelu obitelj!
  • Objavljeno: Utorak, 11.09.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sajam zdravlja VITAFEST održat će se od 12.-14. listopada 2012. godine u Hypo Centru kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi, svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

U tri dana održavanja, VITAFEST će na interesantan i zabavan način posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju i aktivnostima pomoću kojih mogu poboljšati i očuvati svoje zdravlje.

O zdravlju je najbolje učiti kroz druženje i zabavu

Za djecu smo pripremili razna edukativna predavanja i zanimljive radionice. Hrabri telefon će održati predavanje o sigurnosti i zaštiti na internetu. Uz predavanje, održat će i dvije radionice s temom nenasilnog rješavanja sukoba, pod nazivom NEnasilje je (od)govor.

Zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar pripremio je radionicu i predavanje na temu ovisnosti, a Psihološki centar Tesa na radionici će govoriti o podršci u iskazivanju emocija na prema učenicima s teškoćama i stresu.

Za ona najmlađe pripremili smo Kids corner gdje će moći uživati u igrama i druženju s vršnjacima. Za djecu od 6 do 12 godina pripremili smo brojne radionice koje organiziraju Udruga Igra i Psihološki centar Tesa. Neke od njih su: Druženje kroz igru, Kako surađivati, Pozitivna slika o sebi, Sukob ili suradnja i još mnoge druge.

Ako imate malu bebu, možete posjetiti radionicu gdje ćete učiti o masaži beba koja vama i djetetu omogućuje ugodne trenutke bliskosti. Ova radionica namijenjena je svima koji žele ponovno otkriti važnost iscjeljujućeg dodira.

Svakako dođite i svom mališanu omogućite da uči kroz druženje i zabavu na Vitafestu!

Radionice zdravog kuhanja

Nije tajna da je zdrava hrana više od osjećaja sitosti. Posjetitelji će imati priliku naučiti kako zdravo kuhati na radionicama gdje će se pripremati zdrava jela i napitci koji im neće oduzeti puno vremena niti novca, ali će im dati ono najvažnije, kvalitetniji i zdraviji život!

Vježbanjem do boljeg zdravlja

Tijelo je sustav koji treba konstantno održavanje. Da bi bilo zdravo i moglo normalno funkcionirati, potrebna mu je redovita tjelovježba. Mario Valentić, profesor kineziologije i promotor zdravog života, na Vitafestu će predstavit OfficeFIT program za sve one koji veći dio svog radnog dana provode sjedeći.

U zdravom tijelu, zdrav duh

Aromaterapeuti će vam pokazati koja ulja koristiti kako bi osvježili prostor u kojem boravite i opustili se. Eterična ulja se koriste stoljećima, za liječenje raznih bolesti i stanja, za liječenje umornog uma i klonulog duha. Posjetitelji će moći zatražiti savjet aromaterapeuta i naučiti nešto novo.

Maseri će se pobrinuti za to da vas nauče kako je nekada važno samo leći i prepustiti se u ruke stručnjaka. Saznat ćete kako masaža djeluje na um i tijelo, koja se zdravstvena stanja mogu ublažiti pravilnom masažom i kako svoje tijelo pretvoriti u fino ugođeni instrument.

Na VITAFESTU će cijela obitelji moći pronaći nešto za sebe - od najmanjih do najvećih.

179948_337952616289593_523336135_n.jpg


Više saznajte na www.vitafest.hr

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti