Za mršavljenje su ključni proteini!

Za mršavljenje su ključni proteini!

Za mršavljenje su ključni proteini!
  • Objavljeno: Četvrtak, 14.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Ako želite skinuti suvišne kilograme, prvenstveno trebate obratiti pažnju na ono što jedete. Većina ljudi bez problema počne skidati suvišne kilograme kada poveća unos proteina jer tijelu treba više vremena da razgradi, probavi i iskoristi proteine, što znači da samim time tijelo troši više kalorija.

Duže razdoblje razgradnje pojedinog nutritivnog spoja znači dulji osjećaj sitosti. To ne možete postići s jednostavnim ugljikohidratima i mastima. Oni će vas kratkoročno zasititi i uskoro ćete opet biti gladni.

Jedno istraživanje je pokazalo kako je unos proteina ključan za ubrzanje rada metabolizma. Način na koji vaš metabolizam radi uvelike određuje koliko ćete izgubiti suvišnih kilograma i hoćete li zadržati postignutu vitkost.

Proteini su važni za izgradnju mišićne mase. Što više mišićne mase imate, to tijelo troši više kalorija. Ako uistinu želite smršaviti, onda svakako trebate obratiti pažnju na unos proteina.

Jedno pakiranje 'z bregov Proteina sadrži čak 50 grama visokokvalitetnih proteina potrebnih za normalno funkcioniranje organizma.

'z bregov Protein –proteinski napitak je bez dodanih šećera, bez laktoze i s niskim udjelom masti. Novi član Vindijine mliječne obitelji namijenjen je svima koji prilikom odabira namirnica vode računa o pravilnoj prehrani i vlastitom zdravlju, a dolazi u tri okusa – jagoda, vanilija te čokolada s bananom. Pravi je izbor za konzumaciju i prije ili poslije treninga kada su tijelu potrebni mišići za izgradnju odnosno oporavak mišića.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti