Horoskop po znakovima za studeni 2018.: Kvadrat Marsa i Jupitera donosi nemir

Horoskop po znakovima za studeni 2018.: Kvadrat Marsa i Jupitera donosi nemir

Horoskop po znakovima za studeni 2018.: Kvadrat Marsa i Jupitera donosi nemir
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Početak studenog kreće s kvadratom Marsa i Jupitera, što nije nimalo lak aspekt jer donosi nemir, nasilne sklonosti, fanatičnost, frustiranost, neslaganja i pobune.

Od 8. 11. Jupiter, planet sreće, ulazi nakon 12 godina u svoju kuću, u Strijelca i on nam može dati optimizam, vjeru, učenje, putovanje i sve svoje simbolike. Kod pojedinaca, ako je bilo nekih problema, sada ih Jupiter može još uvećati i izvući na površinu kako bi se to riješilo.

Sredinom mjeseca Mars prelazi u Ribe gdje će kod mnogih pokrenuti snažne emocije pa mnoge osobe mogu biti pretjerano osjetljive, imati problem s psihom, mržnjom koja je bila duboka i nesvjesna. Mars će pokrenuti osobe koje imaju umjetničku crtu, mnogi mogu najbolje raditi iza scene, negdje u samoći.

Vrlo povoljno je za rješavanje psihičkih ili fizičkih problema, odlazak kod psihologa je efektan, piše astrologinja Željka Knežević.

Mjesečevi čvorovi se sele iz Lava i Vodenjaka u Raka, sjeverni i južni u Jarca što će biti narednih 18 mjeseci i to nam može donijeti da neke osobine trebamo preokrenuti kao što su poštovanje, počasti, zaokupljenost reputacijom, neprihvaćanje kompromisa, kontrola emocija, tugaljivost, distanca i hladnoća u komunikaciji, krutost stavova itd. Sve će ovo biti stavljeno na put kako bi se transformiralo i razriješilo.

Mnoge osobe će baš u ovom periodu biti zaokupljene domom i obiteljskim životom. Venera, planet ljubavi, obilja i svega lijepog i ugodnog kreće direktno s 25 stupnja Vage pa mnoge osobe mogu revitalizirati svoju vezu, brak ili se pomiriti s osobom iz prošlosti.

OVAN

Imati ćete dosta težak period u prvoj polovici mjeseca dok vaš vladar Mars boravi u Vodenjaku. Morati ćete se pomučiti do uspjeha. Uran se opet vraća u vaš znak od 6. 11. gdje se vama čini da se samo okrećete u krug i da je sve isto kao prije. Vrijeme je da sada potražite pomoć od prijatelja i kolega da biste uspjeli, pa ne oklijevajte. Nema potrebe da budete nestrpljivi i da žurite jer će se stvari polako riješiti.

Emotivno je dosta dobra situacija pa ako ste u vezi, vrijeme je da učinite korak do braka. Slobodni Ovnovi se trebaju više kretati i družiti da bi iz druženja mogli izabrati osobu koja može biti dosta interesantna.

Obavezno uzimajte dosta voća, povrća i vitamine da biste ojačali imunitet i sačuvali se od virusa i prehlada.

BIK

Mnogi Bikovi sada će staviti u prvi plan karijeru i gledati kako što više zaraditi i kako da im se isplati poslovno – financijski plan. Bit će dosta naporan period, ali nema potrebe da se žalite jer će se isplatiti sav trud. Sada je povoljno za neke nove investicije, dok će pojedinci koji imaju neki dug uspješno ga sada moći vratiti i krenuti čisti u poslovne projekte.

Emotivno, Bikovi koji su u vezi ili braku sada će kristalno čisto sagledati je li to prava ljubav koju oni žele. Ako vide budućnost, ostaju, a ove druge bi bilo dobro prekinuti jer možete preko druženja i prijatelja upoznati nekog novog. Za Bikove koji su u braku je vrijeme da svom partneru posvete pažnju i pruže nježnost. Slobodnima predstoji upoznavanje preko kolega ili prijatelja.

Bilo bi dobro napraviti jednu detoksikaciju organizma i tako ojačate imunitet.

BLIZANCI

Naglašen je timski rad i suradnja sa kolegama. Izbjegavajte rasprave i ne ističite previše svoj stav. Posvetite se svojim ciljevima i radu. Vaš vladar Merkur od 17. 11. kreće retrogradno pa budite oprezni s drugima i ako možete, pomozite. Sada je jako bitna suradnja s drugima i širok pogled na stvari. Uz trud, rad, pomaganje i suradnju sigurno je da vaš rezultat neće izostati.

Na emotivnom polju nisu stvari baš lake, ako imate partnera sve ovisi o vama. Zapljusnuti će vas neka nesigurnost i razne dileme kada je vaš partner u pitanju, ali ipak na kraju vi ćete to shvatiti jer vam vaša intuicija daje odgovor što napraviti. Slobodni Blizanci upoznaju osobu koja je negdje u inozemstvu ili je iz kruga vaših prijatelja.

Da biste bili zdravi, potrebno je da odbacite nervozu i nađete za sebe malo mira i opuštanja.

RAK

Evo nagrade za sav vaš uloženi trud i rad. Mnogi Rakovi sada povodom svog napora i truda mogu dobiti zasluženi napredak, a samim tim i povećanje plaće. Vaši šefovi će cijeniti vašu sposobnost i rad pa možete već sada krenuti da se radujete uspjehu. Nezaposleni Rakovi su tek sada spoznali što bi mogli raditi pa im se otvara mogućnost za posao.

Svi vi koji ste u vezi ili braku, sada trebate više pažnje posvetiti partneru i obitelji i nemojte ih zanemariti zbog karijere. Vi dobro znate da kada niste u harmoniji s obitelji, ništa ne štima kako treba. Slobodni Rakovi u ovom mjesecu se mogu samo dobro zabaviti uz flert i druženje dok im nije naglašeno ništa ozbiljno.

Potrudite se da ovaj mjesec korigirate prehranu i da se uključite u neki sport.

LAV

Kod vas su još uvijek obitelj i privatna druženja aktivni dok je posao i karijera u drugom fokusu. Sada je posao kao igra, lak i jednostavan i vi uspijevate bez brige i stresa. U drugoj polovici mjeseca ipak se morate više potruditi uz pomoć kolega i suradnika pa vam ni to neće teško pasti jer vi imate dosta energije, a posebno kada vidite dobar ishod. Emocije su naglašene, posebno Lavove koji su u braku ili vezi očekuje lijepo, mirno prepuštanje koje vodi još dubljoj emociji. Slobodni Lavovi nemaju sada ništa ozbiljno osim što se mogu družiti i zabavljati. Možda vam se učini da ste sreli pravu osobu, ali na kraju shvaćate da je to ipak bila lijepa zabava.

Relaksacija i masaža su prave stvari za opuštanje i podizanje imuniteta.

DJEVICA

Na polju posla vas očekuje uspjeh iako vi to ne potencirate. Vi ste točni, disciplinirani, posvećeni, ali sada nije vrijeme da budete i neovisni u poslovnim odlukama. Bitno je da se radi timski i da poslušate što kolege imaju reći, a što će biti svrsishodno za suradnju. Vaš vladar Merkur kreće retrogradno od 17. 11. pa tu treba baš obratiti pažnju na komunikaciju, papire, dogovore i druge oblasti života koje simbolizira Merkur. Ako se pridržavate i pazite u komunikaciji, s lakoćom možete završiti svoje ciljeve uz lijepu zaradu.

Emotivno, sve Djevice koje su u vezi mogu dobiti ponudu za brak, dok Djevice u braku imaju lijepu komunikaciju i dogovore za budućnost. Slobodne Djevice očekuje susret sa srodnom dušom i napokon imate partnera u ljubavi.

Čuvajte se stresa i emotivnog nezadovoljstva da bi vam zdravlje bilo dobro.

VAGA

Mnoge Vage poslovno prevazilaze same sebe, iskaču iz svojih šina i pokazuju samostalnost i inicijativu kojom pokreću ljude da ih prate, slušaju i hodaju njihovim putem. Šefovski stav koji pokazujete sada vas podiže na viši nivo u karijeri. Došlo je vrijeme da pomognete kolegama i da ih razumijete u zajedničkoj karijeri. Na kraju vam predstoji uspjeh u zajedničkoj suradnji.

Svim Vagama u vezi ili braku predstoje lijepa harmonična vremena, čak i strast je sada naglašena. Svakako treba iskoristiti i prebroditi prethodne nesuglasice. Slobodne Vage se trebaju potruditi da više izlaze i druže kako bi upoznali nekog interesantnog.

Malo se pričuvajte viroze a sve ostalo je dobro.

ŠKORPION

Bez većeg napora vi postižete uspjeh na poslu koji čak završavate u vremenskom roku. Energija vam je na zavidnom nivou pa iskoristite to da završite sve što ste planirali. Kako predstoje dobri rezultati, tako će i financije biti adekvatne za vaš trud. Obratite pažnju na komunikaciju da ne biste pokvarili odnos s kolegama i šefovima.

Emotivno, za sve Škorpione koji su zauzeti predstoji opuštajući period. Posvetite se svom partneru i samo pazite što pričate da ne narušite harmoniju u ljubavi. Slobodni Škorpioni mogu upoznati neku osobu preko posla ili svog okruženja, moguć je i poslovni suradnik.

Energični ste i zdravi, samo pazite gdje trošite energiju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

STRIJELAC

Dosta aktivan period s više poslova istovremeno može vas učiniti nervoznim i nestrpljivim da završite sve sada i odmah. Vi sada trebate spoznati što želite od karijere, što se ne odnosi na Strijelce koji imaju već učvršćen poslovni put. Mnogi Strijelci će baš sada provoditi svoje vizije i ciljeve na poslovnom putu uz blagoslov Jupitera koji će ostati sve do 3. 12. 2019 godine.

Za sve koji su u vezi ili braku: dok je Mars u Vodenjaku, dosta je miran period. Već od 15. 11. bura se pokreće, a Merkur u retrogradnom hodu samo dolijeva ulje na vatru pa se čuvajte u komunikaciji. Otvorite se, budite iskreni i ne ljutite se. Slobodni Strijelci imaju dosta prilika ali nitko nije ozbiljan pa se zabavljajte i družite bez plana za budućnost.

Zdravstveno ste dosta dobro, pojačajte imunitet i čuvajte se infekcija.

JARAC

Mnogo uloženog truda se ipak isplati, vi sada to zaslužujete. Jarci koji su bili distancirani sada postaju otvoreniji i direktniji s kolegama i suradnicima na poslu. Nastavite se truditi u poslu kako bi se dokazali i unaprijedili svoju karijeru. Potrebno je paziti kako trošite novac. U suradnji i radu s kolegama vi dokazujete da vam nije potrebno da se dodvoravate ili prilagođavate nikome.

Jarci koji su u vezi ili braku žele planirati prinovu u obitelji, dok slobodni imaju prelijep mjesec za romantične susrete, ako dozvolite da se opustite i družite. Mnoge prilike se mogu događati i da upoznate osobu za koju će se pokazati tek poslije koliko je značajna.

S hladnijim danima može se dogoditi da imate probleme s kostima, reumom, zubima, koljenima.

VODENJAK

Odličan i uspješan poslovni period, čak i najbolji u ovoj godini. Vi ste dobri u komunikaciji pa će vas to i dovesti do uspjeha i nema potrebe da to ne prezentirate šefovima. Poslije uspjeha predstoji i lijep financijski priljev novca.

Ako ste u vezi ili braku može doći do nesporazuma s partnerom, jer on želi vladati i da se vi ne pitate ništa, samo on. Najbolje da to riješite komunikacijom do 17. 11., jer Merkur poslije nije naklonjen pa sve može postati teško. Slobodni Vodenjaci mogu očekivati novi susret iznenada. Preporučuje se da budete komunikativni i otvoreni za novo poznanstvo.

Više opuštanja i relaksacije bi vam dobro došlo da ublažite stres.

RIBE

Vi prštite od samopouzdanja i ambicije na poslu. Kako će Merkur biti retrogradan, tako treba pripaziti na komunikaciju na poslu s kolegama da ne dođe do toga da vam nitko nije potreban i da možete sve sami. Možete vi sami, ali posle shvaćate da vam to i nije bila pametna odluka. Potrebno je da napravite balans u poslu. Na kraju vam, naravno, predstoji nagrada.

Zauzete Ribe sada mogu imati test u vezi ili braku jer će se mnoge stvari mijenjati. Mnoge Ribe će shvatiti što dalje, da li ostaju u vezi ili braku ili napuštaju partnera. Slobodne Ribe nisu za izlaske, a nisu ni za vezu, jednostavno su se povukle što im se ne preporučuje. Izlazite, družite se i uživajte s društvom.

Čuvajte imunitet, pad energije od stresa vas iscrpljuje pa nikako da skupite energiju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije