Greške koje muškarci rade u krevetu

Greške koje muškarci rade u krevetu

Greške koje muškarci rade u krevetu
  • Objavljeno: Subota, 19.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Iskustvo je korisno, ali nije sve što je potrebno. Čak i oni muškarci, koji su poprilično seksualno iskusni, rade greške. Kako ne biste učili na teži način, donosimo vam najčešće greške koje muškarci rade i, nažalost žena, uzastopno ponavljaju.

Pretpostavljaju da znaju zadovoljiti ženu

Sa svakim seksualnim partnerom dolaze nova seksualna iskustva. Ženska seksualnost je komplicirana i uistinu individualna. Tijelo svake žene drugačije reagira na određene podražaje. Sama anatomija je kod svake žene pomalo drugačija. Nešto što je jednoj ženi odgovaralo ne mora nužno odgovarati svima.

Kada dođe do odnosa, ključno je da obratite pažnju na njezin govor tijela. Voli li polako ili brzo? Duboko? Ili voli kombinaciju svega pomalo. Također, ne postoji jedna seksualna poza koja je omiljena apsolutno svim ženama. Ona će htjeti neku određenu pozu iz različitih razloga. Dopustite joj da bira pozu jer će na taj način ona prilagoditi kut ulaska penisa koji joj najviše odgovara.

Ne razgovaraju dovoljno o seksu

Veliki broj parova traži pomoć stručnjaka isključivo da bi razgovarali o seksu. Ne moramo vam ni spominjati da do ovakvih situacija ne bi ni došlo da ste samostalno potaknuli razgovor o seksu.

Muškarci često ne znaju koristiti prave riječi u pravo vrijeme. Postavljajte kratka i jasna pitanja. Što te najviše uzbuđuje? Sviđa li ti se ovo? Napravite jednu stvar, zatim drugu, a onda ju pitajte koja joj se više sviđa. Ne zvuči komplicirano, zar ne?

Veliki broj muškaraca misli da tijekom seksa moraju biti tiho, ali to je daleko od istine. Brojne žene su sramežljive u započinjanju razgovora tijekom seksa. Kako biste im to olakšali i bolje znali što im odgovara počnite postavljati suptilna pitanja tijekom seksa. Jače? Sporije? Brže? Sve je to dobro za početak.

Izgovaranje prostota tokom seksa je tabu brojnim parovima. Ako niste naviknuli na prostote, a htjeli biste to isprobati s partnericom, svakako pričajte o tome. Ne morate nužno odmah početi koristiti vulgarne riječi. Želim te, pališ me, umjesto želim to, pali me to.

Izvlače iz konteksta

Muškarci često zaboravljaju da je ženama seks puno više od samog čina. Ako se ona ne osjeća povezano s vama, vjerojatno joj ni seks neće biti naročito dobar. Žena se neće opustiti u seksu ako nije opuštena i emocionalno.

Vaše nedavno ponašanje će vas pratiti i u krevetu. Ona još uvijek razmišlja o tome što se napravili tjedan, dan ili sat prije. Predigra započinje puno prije fizičkog dodirivanja.

Također često ne pogode pravi trenutak. Žene se često žale na to kako njihov partner inzistira na seksu u trenutku kada je njima to zadnja stvar na pameti.

Doživljavaju to kao nešto što se treba obaviti

Muškarci seks često doživljavaju kao misiju. Erekcija, predigra, penetracija - sve u svrhu postizanja glavnog cilja: orgazma. Ovo je pogrešno iz više razloga, a jedan je taj da seks može i treba biti dobar bez obzira na orgazam. Poljupci i dodiri su također seks.

Orgazam ne treba promatrati kao isključivi cilj jer postoje situacije kada do orgazma uopće ne dođe, čak i kod muškaraca. To je potpuno normalno, stoga orgazam ne treba doživljavati kao prioritet. Neki muškarci postaju uznemireni ako njihova partnerica ne postigne orgazam, a žene se često žale kako partneri stvaraju preveliki pritisak kada forsiraju postizanje orgazma.

Zapamtite da ženama orgazam ne predstavlja jedini seksualni užitak. Naravno da je najbolje ako seks završi orgazmom obiju strana, ali ženama seks neće biti loš ako ne postignu orgazam. Neke žene jednostavno fizički ne mogu postići orgazam ako su nedavno već postigle orgazam.

Misle: "Ja sam sve što joj treba"

Mnoge žene su zainteresirane za korištenje seksualnih igračaka, a veliki broj muškaraca se tada počinje osjećati ugroženo jer vjeruju da je penis sve što je ženama potrebno da bi one ostale zadovoljene.

Vibrator može omogućiti intenzivnu i konstantnu stimulaciju na mjestima gdje ženama to odgovara. Mnoge žene trebaju ovakvu vrstu stimulacije da bi postigle orgazam, i to je sasvim u redu. To ne znači da s njom nešto ne valja ili da je čudna. Uvođenje seksualnih igračaka je jedan novi nivo seksualne aktivnosti. Naviknute se na njih, koristite ih i uživajte.

Misle da je klitoris gumb ili zvono na vratima

Većina muškaraca ne shvaća funkcioniranje klitorisa, a neki ne znaju ni gdje je. Klitoris nije gumb, čijim se pritiskanjem uzbuđuje ženu. Većina klitorisa je iznutra. Ono što vi vidite kao gumbić su žlijezde klitorisa. Klitoris je poput penisa. Napuni se krvlju i nabubri kada žena postane uzbuđena. Žlijezda je često preosjetljiva da biste ju uopće mogli dirati.

Većini žena ne odgovara stimulacija klitorisa direktno na žlijezdu. To izgleda kao zvonjenje po zvonu na vratima. Većina njih voli da klitoris stimulirate dodirujući okolne dijelove. Većini žena je potrebna stimulacija klitorisa kako bi postigle orgazam. I većina žena ne može postići orgazam isključivo vaginalnim seksom.

Uspoređuju se i očajavaju

Veliki broj muškaraca nije realističan što se tiče broja. Ono što čuju ili pročitaju može ih potaknuti na očajavanje. Tada se osjećaju loše i nesretno. Uspoređuju se s prijateljima i uvjereni su da je svačija brojka veća od njihove. Ovo je daleko od istine. Broj odnosa ovisi o dobi i statusu veze. Višegodišnje veze i supružnici imaju manji broj odnosa od osoba koje su tek nekoliko mjeseci zajedno.

Dob je također važna. Istraživanja su pokazala da muškarcima zainteresiranost za seks svakog desetljeća nakon tridesete počinje opadati, ali to ne znači da seks postaje loš.

Uzmite u obzir ono što vi shvaćate kao malo ili puno. Seks dva puta tjedno vam se činilo puno dok ste samac, a sada, kada ste u vezi, vam se čini malo. Ako imate djecu i s partnericom ste jedno desetljeće ili više, vjerojatno vam se opet čini puno.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije