Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dijeta bez zrnja

Dijeta bez zrnja

Dijeta bez zrnja
  • Objavljeno: Srijeda, 18.11.2015.
  • Broj pregleda: 8.618
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Eliminirajte šećer, slatkiše i zrnje, i izgubit ćete kilograme. Dijeta se bazira na ideji da obroci koji sadrže puno zrnja, slatkiša i škroba potiču izlučivanje povećanih količina inzulina, zbog čega ste gladni ubrzo nakon što ste jeli. Ovo se zove "ovisnost o zrnju", kada vas osjećaji potiču da jedete lošu hranu i tako se začarani krug nastavlja.

Dijeta također tvrdi da pomaže pri dijabetesu i ostalim kroničnim bolestima.

Ostala pravila uključuju biranje organske hrane, eliminiranje alkohola i korištenje tehnike emocionalne slobode. Ova je dijeta ima malo ugljikohidrata, jer morate eliminirati sve zrnje, šećere, slatkiše, čak i voće, dok ne dođete do faze održavanja.

Plan se razlikuje od drugih sličnih planova jer dopušta različito povrće. Fokus je na organskoj hrani, različitim dodatcima i unikatnoj tehnici za nošenje s osjećajima za vrijeme dijete.

Mali dio plana uključuje vježbanje, posebno za održavane težine i prevenciju bolesti. Preporuča se brzo hodanje. Za početak, okušajte vježbati s utezima 30 minuta dnevno i polako to povećavajte na 60 minuta dnevno.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari