Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sonoma dijeta

Sonoma dijeta

Sonoma dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 24.05.2017.
  • Broj pregleda: 17.480
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Ovo je životni pristup gubljenju kilograma koji naglašava selektiranje hrane (što jedete), kombiniranje hrane (od čega vam se obroci sastoje) i kontrolu porcija (koliko jedete). Autorica Connie Guttersen je pažljivo konstruirala obroke fokusirajući se na 10 energetskih namirnica, uključujući bademe, paprike i kupine. One su bogate vlaknima i korisnim mastima za srce te pomažu ljudima da duže ostanu siti.

Autorica je prvo provela 10 godina konzultirajući se s pacijentima prije nego što je napravila ovu dijetu. U knjizi savjetuje da prihvatite zdravu, cjelovitu hranu i istovremeno izbacite prerađenu hranu, jednostavne šećere, prerađeno brašno i zasićene masnoće.

Prva faza bi za neke mogla biti prerestriktivna. I dok nudi odlične recepte za one s kulinarskim sklonostima, ti isti bi za neke mogli biti prezahtjevni.

Na ovom planu reducirat ćete porcije, hraneći se s malih tanjurića i slijedeći predložene količine hrane. Na primjer, žitarice ne bi trebale obuhvaćati više od 50 posto vašeg doručka. Za ručak i večeru također postoje preporuke.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari