Čokoladna torta s bobičastim voćem

Čokoladna torta s bobičastim voćem

Čokoladna torta s bobičastim voćem
  • Objavljeno: Utorak, 01.10.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Odlična kombinacija čokolade i bobičastog voća.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 220g maslaca
  • 200g tamne čokolade
  • 300g šećera
  • 4 velika jaja
  • 60g glatkog brašna
  • 60g kakaa
  • 1 1/2 žličica praška za pecivo
  • 1 žličica vanilin šećera
  • 1 1/2 šalica smrznutog bobičastog voća
  • prstohvat soli

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite lim a pečenje dimenzija 23x23 cm.

Rastopite čokoladu i maslac na laganoj vatri. Ostavite da se ohladi.

Miksajte jaja i šećer dok ne dobijete svjetlu i paperjastu smjesu. Umiješajte ohlađenu čokoladu. Dodajte suhe sastojke i dobro izmiješajte. Žlicom umiješajte voće.

Ulijte smjesu u pripremljen lim za pečenje. Pecite oko 45 minuta.

Ohladite u potpunosti prije rezanja. Pospite kakaom prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti