Piletina s parmezanom i češnjakom

Piletina s parmezanom i češnjakom

Piletina s parmezanom i češnjakom
  • Objavljeno: Srijeda, 14.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zapečena piletina posuta krušnim mrvicama.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 komada pilećih prsa
  • sol
  • papar
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • 1/4 šalice maslinovog ulja
  • 1/3 šalice krušnih mrvica
  • 1/3 šalice parmezana

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Prerežite pileća prsa popola, tako da dobijete 8 tanjih komada. Namastite lim za pečenje. Posolite i popaprite piletinu i pustite da stoji sa strane.

Pomiješajte krušne mrvice, parmezan, češnjak i maslinovo ulje. Utrljajte piletinu smjesom, poslažite na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti