Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zarolana piletina na grčki način

Zarolana piletina na grčki način

Zarolana piletina na grčki način
  • Objavljeno: Srijeda, 14.03.2018.
  • Broj pregleda: 1.664
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ovaj lagani složenac od piletine, špinata i feta sira morate isprobati!
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

  1. Piletinu marinirati preko noći u maslinovom ulju, ružmarinu i origanu.
  2. Izrezati piletinu dužinski na pola, ali ostaviti jedan kraj pričvršćen (u obliku leptira).
  3. Zagrijete luk i dodajte preostale začine miješajući 2-3 minute, zatim dodajte špinat. Kad je špinat kuhan maknite s vatre i pričekajte da se ohladi. U ohlađenu smjesu dodati razmrvljeni feta sir.
  4. Piletinu napunite sa sirom i špinatom, zarolajte i zavežite končićem da nadjev ne ispadne.
  5. Na vatri zagrijte maslinovo ulje i lagane prepržite zavezanu piletinu. Potom ju stavite u posudu za pečenje.
  6. U zagrijanoj pećnici pecite piletinu 15-20 min na 170° C. Poslužite s prilogom po želji.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti