Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tikvice i piletina u umaku od sira

Tikvice i piletina u umaku od sira

Tikvice i piletina u umaku od sira
  • Objavljeno: Srijeda, 26.07.2017.
  • Broj pregleda: 3.604
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Zamijenite tjesteninu tikvicama i uživajte!
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Ogulite tikvice i izrežite ih spiralnim rezačem na tanke trakice. Stavite ih na papirnati ubrus kako bi upio višak vode.

Zagrijte 1 žlicu ulja. Začinite piletinu solju, paprom i talijanskim začinima. Pecite oko 7 minuta sa svake strane.

Izrežite piletinu na trake.

Dodajte preostalu žlicu maslinovog ulja u tavu. Dodajte češnjak i dinstajte oko 1 minute. Zatim dodajte vrhnje i krem sir. Kuhajte, uz često miješanje, sve dok se krem sir ne otopi. Dodajte parmezan, začinite i kuhajte oko 5 minuta.

Umiješajte piletinu, tikvice i peršin. Poslužite odmah.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti