Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Losos u umaku od trešanja

Losos u umaku od trešanja

Losos u umaku od trešanja
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.07.2015.
  • Broj pregleda: 184
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Neobičan, ali ukusan spoj okusa.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte roštilj. Losos pospite solju i paprom, prelijte maslinovim uljem i limunovim sokom i dobro utrljajte.

U lonac stavite preostale sastojke i kuhajte dok ne proključa. Smanjite vatru i kuhajte, povremeno miješajući oko 30 minuta.

Pecite losos na roštilju 6 do 8 minuta sa svake strane, uklonite s roštilja i poslužite uz umak od trešanja.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Najzdravije namirnice za prosinac

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti