Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kremasta juha od pečenog češnjaka

Kremasta juha od pečenog češnjaka

Kremasta juha od pečenog češnjaka
  • Objavljeno: Utorak, 25.11.2014.
  • Broj pregleda: 165
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ojačat će imunitet i ukloniti toksine.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Odvojite češanj od češnjaka i neoguljene ih stavite na aluminijsku foliju. Prelijte s 2 žlice maslinovog ulja i posolite. Stavite u pećnicu i pecite oko 45 minuta. Izvadite i pustite da se hladi.

Kada se češnjak ohladi ogulite ga i stavite sa strane. U velikom loncu na laganoj vatri zagrijte preostale 2 žlice maslinovog ulja. Dodajte luk i timijan. Dinstajte oko 10 minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 5 minuta.

Dodajte temeljac, smanjite vatru na najniže, poklopite i pustite da se kuha oko 20 minuta. Premjestite smjesu u blender i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Dodajte mlijeko, sol i papar, dobro promiješajte i poslužite.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti