Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Grčki shish kebab

Grčki shish kebab

Grčki shish kebab
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.09.2016.
  • Broj pregleda: 89
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ovo jelo se poslužuje uz tanku lepinju sa češnjakom, tzatziki umak i grčku salatu.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Umutite maslinovo ulje, limunov sok, ocat, češnjak, kumin, origano, majčinu dušicu, sol i papar. Dodajte piletinu i ravnomjerno ju prekrijte marinadom. Pokrijte zdjelu s plastičnom folijom i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata.

Koristite li drvene štapiće za ražnjiće, potopite ih na 30 minuta u mlaku vodu. Izvadite piletinu iz marinade i otresite višak. Na štapić za ražnjiće poslažite piletinu i povrće.

Zagrijte roštilj i pecite ražnjiće oko 10 minuta, dok sve strane ne porumene.

Isprobajte još recepata za ukusne ražnjiće!

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti