Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Hrskavi pečeni tofu

Hrskavi pečeni tofu

Hrskavi pečeni tofu
  • Objavljeno: Utorak, 30.09.2014.
  • Broj pregleda: 447
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Savršena zamjena za meso.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.Papirnatim ručnicima posušite tofu. Na njega stavite težak predmet, najbolje lonac s vodom i pustite da stoji 10 minuta kako biste iscijedili suvišnu tekućinu.

U međuvremenu pomiješajte kukuruznu krupicu, parmezan, sol i češnjak. U drugoj zdjeli umutite bjelanjak. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. 

Tofu narežite na deblje kriške. Umočite u bjelanjak, potom u smjesu od parmezana i poslažite na lim.

Pecite u oko 10 minuta. Izvadite, okrenite na drugu stranu i nastavite peći još 10 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti