Pečeni krumpir s ružmarinom i češnjakom

Pečeni krumpir s ružmarinom i češnjakom

Pečeni krumpir s ružmarinom i češnjakom
  • Objavljeno: Utorak, 20.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bogato začinjen, mirisan i sočan.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g krumpira
  • naribana korica i sok od 1 limuna
  • 2 grančice ružmarina
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice papra
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Krumpir dobro operite i nasjeckajte na ploške, koru nemojte uklanjati. Krumpire pospite začinima, dobro promiješajte i stavite na lim za pečenje. Prelijte uljem i pecite oko 25 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti