Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečeni punjeni krumpir

Zapečeni punjeni krumpir

Zapečeni punjeni krumpir
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2013.
  • Broj pregleda: 141
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusni, sočni i hranjivi krumpiri.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Krumpire probodite s vilicom nekoliko puta. Pecite ih pećnici na 220°C sat vremena.

Dok se krumpiri peku, nasjeckajte povrće. Kuhajte ih u posoljenoj kipućoj vodi oko 3 minute. Uklonite s vatre, izvadite brokulu i vratite karfiol da se kuha još 5 minuta. Ocijedite i ostavite da stoji sa strane.

Izvadite krumpire i prerežite ih popola. Pomoću žlice ih izdubite i taj dio pomiješajte s povrćem. Krumpire poslažite na lim za pečenje.

Smjesu od krumpira i povrća stavite u blender, dodajte mlijeko i miksajte dok ne postane kompaktna, posolite i popaprite po želji i dodajte češnjak. Krumpire ravnomjerno napunite smjesom, pospite parmezanom i pecite u pećnici dok se sir ne rastopi, 5 do 10 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti