Dijeta klinike Mayo

Dijeta klinike Mayo

Dijeta klinike Mayo
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Dijeta klinike Mayo je cjelovit program gubitka kilograma i promjene prehrambenih navika. To je cjeloživotan pristup koji će vam pomoći poboljšati zdravlje i održati zdravu tjelesnu težinu. Dijeta potiče pametne izbore namirnica i svakodnevnu fizičku aktivnost.

Svrha dijete klinike Mayo je pomoći vam da izgubite prekomjernu težinu i da vam ponudi način prehrane u kojemu možete uživati ​​cijeli život. Dijeta će vas naučiti kako odabrati zdravu hranu i razviti zdrave životne navike, tako da možete održati zdravu težinu cijeli život. Dijeta klinike Mayo tvrdi da stvara zdrave promjene u prehrani uz tjelovježbu, a može smanjiti rizik od zdravstvenih problema povezanih s debljinom, kao što su dijabetes, bolesti srca, visok krvni tlak i apneja.

Dijeta potiče redovitu tjelesnu aktivnost i zdravu prehranu. Kad ste aktivni, tijelo koristi energiju (kalorije) za rad. Dijeta preporučuje svaki dan barem 30 minuta vježbi umjerenog intenziteta. Umjereno intenzivna aktivnost ili vježbanje treba povećati broj otkucaja srca i ubrzati disanje, a možda i dovesti do laganog znojenja.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop