Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dukan dijeta (Francuska dijeta)

Dukan dijeta (Francuska dijeta)

Dukan dijeta (Francuska dijeta)
  • Objavljeno: Srijeda, 18.11.2015.
  • Broj pregleda: 45.422
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Dukan dijeta je francuski plan mršavljenja kojim su Gisele Bundchen i Jennifer Lopez vratile liniju nakon trudnoće.

Dijetu je osmislio dr. Pierre Dukan i ona privlači žene svih oblika, veličina i uzrasta kako bi izgubile težinu. Također se naziva Je ne sais pas maigrir plan prehrane.

Plan je usmjeren na proteinsku prehranu u četiri ciklusa: faza napada, faza izmjene, faza konsolidacije i faza stabilizacije.

Dukan dijetu često kritiziraju stručnjaci jer može biti opasna zbog svojih strogih smjernica. Dok slijedite plan možete očekivati ​​da ćete izgubiti tri do pet kilograma tjedno.

Dukan dijeta se sastoji od četiri posebne faze. Razlog za to je potrošnja zaliha masnoća za energiju i pretvaranje metabolizma u efikasan stroj.

Dopušteno je malo ugljikohidrata i povrće niskog glikemijskog indeksa kao što su zelena salata, špinat, celer, krastavci, paprika, rajčica, rotkvice i brokula. Osim toga, zobene mekinje treba konzumirati svaki dan. Količina varira ovisno o fazi u kojoj se nalazite.

Hodanje je oblik tjelovježbe koja se snažno potiče unutar svake faze. Od vas se očekuje da hodate 20 do 30 minuta dnevno, ovisno o fazi u kojoj se nalazite. Knjiga također sadrži nekoliko vježbi za snagu koje možete uklopiti u svoju ​​dnevnu rutinu.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari