Dukan dijeta (Francuska dijeta) - izgubite do 5 kg u 7 dana!

Dukan dijeta (Francuska dijeta) - izgubite do 5 kg u 7 dana!

Dukan dijeta (Francuska dijeta) - izgubite do 5 kg u 7 dana!
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Dukan dijeta je francuski plan mršavljenja kojim su Gisele Bundchen i Jennifer Lopez vratile liniju nakon trudnoće.

Dijetu je osmislio dr. Pierre Dukan i ona privlači žene svih oblika, veličina i uzrasta kako bi izgubile težinu. Također se naziva Je ne sais pas maigrir plan prehrane.

Plan je usmjeren na proteinsku prehranu u četiri ciklusa: faza napada, faza izmjene, faza konsolidacije i faza stabilizacije.

Dukan dijetu često kritiziraju stručnjaci jer može biti opasna zbog svojih strogih smjernica. Dok slijedite plan možete očekivati ​​da ćete izgubiti tri do pet kilograma tjedno.

Dukan dijeta se sastoji od četiri posebne faze. Razlog za to je potrošnja zaliha masnoća za energiju i pretvaranje metabolizma u efikasan stroj.

Dopušteno je malo ugljikohidrata i povrće niskog glikemijskog indeksa kao što su zelena salata, špinat, celer, krastavci, paprika, rajčica, rotkvice i brokula. Osim toga, zobene mekinje treba konzumirati svaki dan. Količina varira ovisno o fazi u kojoj se nalazite.

Hodanje je oblik tjelovježbe koja se snažno potiče unutar svake faze. Od vas se očekuje da hodate 20 do 30 minuta dnevno, ovisno o fazi u kojoj se nalazite. Knjiga također sadrži nekoliko vježbi za snagu koje možete uklopiti u svoju ​​dnevnu rutinu.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop