Seks dijeta

Seks dijeta

Seks dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Seks dijeta tvrdi kako povećana seksualna aktivnost, unos zdravije hrane i rad na vlastitom izgledu mogu omogućiti gubljenje kilograma. Autorica dijete, Kerry McCloskey nema nikakvu diplomu, ali citira mnoga istraživanja i poznate profesore koji kažu da mnogo seksa ima zdravstvene koristi. To uključuje duži život, bolje kardiovaskularno zdravlje, jači imunološki sustav, manji rizik od depresije i veću toleranciju boli. Glavno pravilo dijete je da vodite ljubav tri do pet puta tijekom radnog tjedna, i dva puta na jedan ili oba dana vikenda.

Što se tiče prehrane, s hranom biste se trebali ponašati kao da prvi puta vodite ljubav. Trebali biste stvoriti opuštajuću atmosferu, vježbati kontrolu porcija, vrlo sporo žvakati hranu i lizati usnice 5 sekundi nakon što progutate svaki komad.

Po čemu je ovaj plan drugačiji? Ima malo masti i puno vlakna. Razlikuje se po svojoj temi. Ukratko, teorija kaže da ćete izgubiti kilograme ne zbog hrane nego zbog preporučene količine seksa.

Naglašava se psihološka stabilnost i samopouzdanje kao bitne stavke u intimnosti i seksu. Autorica predlaže da bi sve žene trebale nositi visoke potpetice i donje rublje koje ide uz to.

Muškarci također trebaju brinuti o svom izgledu. U ovoj se dijeti ne radi o "praznom seksu", već o bliskom odnosu s partnerom. Plan tvrdi da poboljšano samopouzdanje vodi ka povećanom libidu, zbog čega ćete vježbati (kroz seks), više jesti zdraviju hranu i, na kraju, gubiti kilograme.

Očito, seks je glavna preporuka. Vježbanje seksom opisano je kao polunago ili nago, i preporučeno je 3 do 4 puta tjedno.

Dodatne aktivnosti trebale bi se odvijati izvan spavaće sobe nekoliko puta tjedno, ovisno o željama pojedinaca. Na primjer, jahanje može pojačati unutarnje mišiće bedra što će, naravno, biti jako korisno za popodnevne seks vježbe. Ostale aktivnosti izvan spavaće sobe uključuju teretanu, skijanje ili veslanje.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop