Flexitarian dijeta

Flexitarian dijeta

Flexitarian dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Biti vegetarijanac je ovih dana vrlo moderno, zbog čega je Flexitarian dijeta stvorena u dobro vrijeme. To nije 100 posto vegetarijanska dijeta jer plan pokušava smanjiti unos životinjskih proteina, a povećati unos biljne hrane.

Ovo je više način života nego dijeta, jer vam plan pomaže steći nove životne navike. Umjesto da proglasi neku hranu dobrom, a neku lošom, ili da vas tjera da brojite kalorije, ili važete hranu, plan vam pokazuje kako jesti zdravije uz izbacivanje životinjskih proteina, traženje novih izvora proteina, i konzumaciju više voća, povrća i žitarica kroz doručak, ručak, večeru i dva međuobroka.

Gubljenje težine i poboljšano zdravlje su povlastice koje proizlaze iz ovog plana koji tvrdi da vegetarijanci teže manje, manje pate od kroničnih oboljenja i žive dulje, u usporedbi s ljudima koji jedu meso. Naravno, samo izbjegavanje mesa nije dovoljno. Ako pratite ovaj plan, naučit će te kako jesti pametnije, što će vam pomoći da izgubite na težini, poboljšate zdravlje, potrošite manje na hranu i čak smanjite loš utjecaj na okoliš.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop