Homes and gardens dijeta

Homes and gardens dijeta

Homes and gardens dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Što možete jesti?

Tri su koraka u dijeti:

Dnevno vaganje

Težina i visina se koriste da bi se odredilo ukupno zdravstveno stanje. Dane su smjernice da vam pomognu u odabiru razumnog cilja gubljenja kilograma.

Određivanje ukupnih dnevnih potreba kalorija

Ovaj korak uključuje upotrebu raznih grafikona i kalkulacija baziranih na težini, razini aktivnosti i spolu, kako bi odredili koliko kalorija trebate unijeti da bi izgubili kilograme. Ako ne volite matematiku, trebali bi pronaći nekoga tko će to raditi umjesto vas.

Pronalazak plana prehrane

Svakodnevni plan prehrane se bazira na šest grupa hrane. Postoji tablica s različitim obrocima po grupama namirnica, što je bazirano na potrebama za kalorijama.

Na primjer, ako spadate u rang od 1800 do 2000 kalorija po danu, dozvoljeno vam je devet obroka kruha/žitarica/riže/tjestenine po danu, tri obroka mesa i mesnih zamjena po danu i tako dalje. Lista hrane je pružena da bi se odredila veličina obroka. Na primjer, jedna srednja jabuka je jednaka jednom obroku voća.

Nakon što ste odredili kalorije, obroke i veličine porcija, dijeta nudi više od sto zdravih recepata. Plan nudi i dodatne materijale koji vam pomažu, uključujući osobni dnevnik da bi bolje pratili unos hrane.

Nakon što ste dosegnuli ciljanu težinu, dijeta naglašava održavanje. Nakon brojanja kalorija i obroka ne želite se opet vratiti sve kalorije. Smjernice uključuju vaganje, i računanje potreba za kalorijama baziranim na trenutnoj težini i razini aktivnosti. Dok ste u fazi održavanja, nastavljate s brojanjem kalorija, veličinom porcija i obroka.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop