Smeđa mast dijeta - izgubite 5 kg i riješite se neželjenih centimetara!

Smeđa mast dijeta - izgubite 5 kg i riješite se neželjenih centimetara!

Smeđa mast dijeta - izgubite 5 kg i riješite se neželjenih centimetara!
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Prema Smeđa mast dijeti, mast je vaš prijatelj, treba vam za mlađi izgled i mršavo tijelo. Ali, knjiga kaže da nije sva mast ista.

Zbog žute masti naše tijelo izgleda staro i mlohavo. Smeđa mast daje koži volumen za bolji izgled može biti zaslužna za gubitak kilograma.

Koja je razlika? Žuta mast, ona za koju obično kažemo mast tijela, služi kao spremnik kalorija. Smeđa mast, koje ima puno manje u tijelu, zapravo sagorjeva kalorije da bi stvorila toplinu. Bebe i djeca imaju relativno visoke zalihe smeđe masti da bi ima bilo toplo. Kako starimo, tako gubimo smeđu mast.

Ovo je plan prehrane i vježbanja koji vam pomaže ubrzati metabolizam, riješiti se žute masti i zamijeniti ju zdravom smeđom masti. Autor vjeruje da je povećanje smeđe masti važnije nego iznos koji pokazuje vaga. Ali, i dalje možete očekivati gubitak kilograma na ovom planu.

Autor tvrdi da je proveo godine radeći kao plastični kirurg gledajući mast ispod kože. Tako je zaključio da dijete i vježbanje u potpunosti mijenjaju mast, pomlađuju izgled i povećavaju gubitak kilograma.

Knjiga je primarno napravljena za žene. Predlaže plan od četiri tjedna. Uz to predlaže i 20 minuta svakodnevnog vježbanja, fokusirajući se primarno na jačanje ključnih mišića tijela.

Tehnika izmjenjivanja dana ugljikohidrata i dana proteina cilja na kontroliranje razine šećera u krvi i prevenciju skupljanja žute masti.

Kada jedete ugljikohidrate koji imaju puno vlakna i niski glikemijski indeks, kontrolirate inzulin i razine šećera u krvi i sprječavate prejedanje. Kao posljedica toga, smanjuje se žuta mast i povećava smeđa.

Većina žena, prema autoru, imat će više energije i manje će biti gladne. Možete očekivati gubitak od 5 kilograma i riješiti se nekoliko centimetara u struku tijekom četiri tjedna.

I dok autor tvrdi da ovaj plan može biti za cijeli život, knjiga ne sadrži poseban plan održavanja.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop