Ultrametabolizam dijeta - skinite 10 kg ovom dijetom!

Ultrametabolizam dijeta - skinite 10 kg ovom dijetom!

Ultrametabolizam dijeta - skinite 10 kg ovom dijetom!
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Doktor i istraživač Mark Hyman tvrdi da svako tijelo koristi hranjive sastojke na drugačiji način kako bi probudilo gene za mršavljenje. Na desetogodišnjem iskustvu u zdravstvenom centru, formulirao je Ultrametabolizam dijetu od sedam koraka do gubitka kilograma: kontrola apetita i metabolizma, redukcija stresa, kontroliranje bolesti, prevencija oštećenja stanica, jako napajanje metabolizma, osiguravanje optimalne funkcije štitnjače i čišćenje jetre.

Knjiga koristi seriju kvizova kako bi mogli identificirati osobnu problematičnu zonu i implementirati dijetu koja najviše odgovara. Savjetuje va se da jedete svaka tri sata, ali ne tri sata prije spavanja.

Plan se sastoji od tri faze: jednotjedne faze pripreme, faze 1 i faze 2. U inicijalnoj fazi pripreme, rješavate se loše hrane poput šećera, hidrogeniziranih masti, brze hrane, alkohola i kofeina. Zatim ulazite u fazu 1, fazu trotjednog čišćenja. Ovdje uključujete hranu koja liječi i izbacujete česte alergene kao što su mliječni proizvodi, jaja i gluten.

Zadnja faza, faza dva, počinje u četvrtom tjednu i traje cijeli život. Na dijeti počinjete reprogramiranje tijela i gena da gube kilograme i da se ti isti ne vraćaju. Ova životna faza vam dopušta da vratite hranu koja je prije bila zabranjena na način da pratite njezin utjecaj na zdravlje. Na primjer, ako vas trbuh bude bolio od mliječnih proizvoda znate da ih se morate riješit. Prema autoru, do kraja osmog tjedna izgubit će te 5 do 10 kilograma, ili čak i više.

Liste znanstvenih principa i istraživanja mogle bi biti pretjerane i zastrašujuće. Ali, savjeti vezani za cjelovitu hranu, voće i povrće bogato vlaknima i redukciju stresa su bazirani na sigurnoj znanosti. Početna misao koja obećava jednostavan plan za automatsko gubljenje kilograma je daleko od istine. Detaljne liste za kupovinu i preporuke za kuhanje mogle bi biti pretjerane za neiskusnu osobu. Iako nudi neke odlične recepte, oni bi mogli biti previše komplicirani i skupi.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop